Calhanoglu Barella (Internazionale) Magic Mix Top Class 2024 kártya

200

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Szia!
Ha van két perced, kérlek, olvasd végig a hirdetést. Ha a gyerekeid által szekált, őrületbe kergetett, felbujtott, vagy akár lázba hozott (ilyen is van:) szülő vagy, akkor végképp!
2024 márciusában jelent meg a Panini új sorozata, a Top Class 2024, amely ebben a szériában immár a harmadik. Kicsit prémiumbeütésű ez a sorozat is, akárcsak a második kiadás, nincsenek játékhoz szükséges pontszámok, de vannak ha az unbeatable lapokra korlátozottan is színvariánsok, s még az egyes laptípusok előfordulási arányait sem közölték, miközben a kártyák vastagabbak és elég szép a grafikájuk, legalábbis többségében.
Sajátossága, hogy van magyar kiadása, vagyis csak az itthon terjesztett tasakokban a magyar csapat lapjai szerepelnek (a spanyol meg hiányzik).

Ebben a hirdetésben Hakan Calhanoglu Nicolo Barella (Internazionale) Magic Mix kártyáját kínálom eladásra. Sorszáma 224
Személyesen Budapesten tudom átadni (a város különböző helyein), de postázom is, ha utalsz.

Az árakat igyekszem úgy belőni, hogy tükrözzék a kártya ritkaságát, bekerülési költségét, népszerűségét (ami visszahat a ritkaságára) és legfőképpen racionális választást kínáljak az adott kártya esetében a további sokszor kis esélyt kínáló bontással szemben.

Akkor érdemes tőlem kártyát venni, ha:
1, A sorozat már majdnem kész, de még kb. 10-20 sorszámozott kártya hiányzik: ilyenkor a cserelehetőségek befulladnak, veheted a kártyákat dobozszámra, a már meglévők ismétlődnek. (A legtöbben nem jutnak el idáig, mert egy Panini-sorozatot százezres nagyságrend összerakni, a ritka limitáltakkal együtt pedig még több.)
2, A sorozat egésze nem lényeges, a fene se költ rá ennyit. De néhány csapat legyen teljes. Az érzés miatt érdemes mégis megvenni néhány tasakot de aztán költséghatékonyabb rárepülni a hiányzó Real, PSG, Bayern, City stb. kártyákra (akár nálam).
3, Csak a kedvencek fontosak. Ilyenkor szintén egyszerűbb megvenni azt a 2-5 kártyát, ami egy-egy sztárról készült.
4, Most kell, de azonnal mert ajándékba lesz, mert névnap, születésnap, bizonyítvány, első áldozás, ötödik elem vagy hetedik kereszt. Vagy elveszett, kimostátok, megrágta a nyúl, vagy mert az Ubulnak már megvan.
5, Végül vannak kártyák, amelyeket itthon nem forgalmaz a Panini/Lapker felnőtt gyűjtő vagyok, nálam ezeket is megtaláljátok. Szoktak lenni például skandináv extra lapok, illetve itthon nem kibocsátott limitált kártyák. Itt ebben a Top Classban egyelőre nem tudok ilyesmiről.

Ezen felül a Topp Class 2024 sorozat más kártyáit is megtalálod nálam így ha már is érdekelne, kérdezz rá telefonon vagy üzenetben:
- egyrészt a Holo Giant kártyákat, ami ebben a sorozatban kvázi a limitált pótléka;
- másrészt szinte mindig megtalálhatod az összes csapat minden sorszámozott kártyáját, legyen az Electric, Max Power, Winner, Rainbow Master, Magic Mix, Masterclass, New Sensation.
- bármelyik korábbi sorozat szinte minden sorszámozott lapját és a limitáltak nagy részét, ritkákat is

Nézz szét más hirdetéseim között is, de ha egész konkrét elképzelésed van, akkor inkább írj rám, vagy hívj fel. Ha nem egészen konkrét, akkor meg azért hívj. Ha sms-t írsz, inkább hívj vagy hagyj e-mailcímet!
Ha nem látod, kérdezz rá, mert van. Ha nincs, de kellene, lesz. Ha nem lesz, sose volt. Rendszerint az is felmerül, csere érdekel-e sajnos, ha tudnánk cserélni, nagy valószínűséggel már ismernénk egymást. Viszont ha több mindent veszel, (pláne, ha nem csak a Barca, Real kártyák közül válogatsz) szívesen adok ajándékkártyá(ka)t is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146589681

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn