Braun Series 9 9290cc akkumulátoros villanyborotva, újszerű

60 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Braun Series 9 9290cc akkumulátoros villanyborotva, tisztító és töltőegységgel minden gyári tartozékával újszerű állapotban eladó igényes tulajdonosától. Nagyon erős és jó minőségű csúcsborotva kimondottan erős szőrzethez ajánlott, nem húz, és nem is pattog ki a bőr tőle. Én korábban több márkát is kipróbáltam, de ez a legjobb minőség az összes közül.
A borotvát 2017 évben kaptam ajándékba, kb 2 évig használtam heti egy-egy alkalommal, mindig tisztítottam és fertőtlenítettem. 2019-ben új fejet (rostélyt) vettem hozzá, amit csak pár alkalommal használtam, azóta a fiókba pihen, mert időközben leszoktam teljesen a borotválkozásról és csak szakállnyírót használok, ezért gondoltam, hogy ne álljon a fiókba inkább eladom. A készüléket orvosi fertőtlenítővel sterilizáltam, makulátlan állapotban adom minden gyári tartozékával együtt.
A készülék 100%-osan vízálló. Nedves vagy száraz borotválkozásra is használható. 50 perc vezeték nélküli használatot bír, a töltöttséget a LED kijelző mutatja. Braun márkaszervizben bevizsgáltatható.
Hivatalos leírás a Brauntól:
A Braun Series9 a 3 napos borostán végzett tesztek alapján, a leghatékonyabb és legkényelmesebb borotva a világon a többi prémium termékkel összehasonlítva.
Az öt elemből álló vágórendszer több szőrszálat ragad meg egy mozdulattal, a rövidebb borotválkozási időért és kisebb bőrirritációért.
A szabadalmaztatott Syncrosonic technológia másodpercenként 160x elemzi az arcszőrzetet és alkalmazkodik annak tulajdonságaihoz és ha szükséges nagyobb teljesítményt nyújt.
A világon egyedülálló 5 fázisú, alkohol bázisú Clean&Charge Tisztító- és Töltő egységgel rendelkezik, amely egy gombnyomásra higiénikusan tisztítja, átkeni és megszárítja a borotvát.
A csomag tartalma: Braun Series9 prémium borotva, 5 fázisú Clean&Charge Tisztító- és Töltőegység, alkohol bázisú tisztító patron, úti tok, tisztító kefe, smart plug csatlakozó, amely automatikusan alkalmazkodik a 100-240 V-os hálózati feszültséghez.
Köszönöm hogy elolvastad, illetve megnézted.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146417716

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn