Bontatlan Myion hordozható személyi ionizátor, légtisztító eladó

30 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 25., 12:38

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

Bontatlan, pink szinű Myion Therapy Air eladó.
Személyesen ávehető Budapesten, vagy a vevő költségére Foxposttal is tudom küldeni, előre utalás után

Lélegezz tiszta, egészséges levegőt, bármerre is jársz!
A Myion egy kiváló eszköz arra, hogy bárhol, bármikor, bármilyen elfoglaltság közben biztonságos környezetet teremts magadnak.

Egyedülálló, beépített karbonszálas technológiájával a Myion 18 millió negatív iont képes kibocsátani cm3-enként. Ez a bámulatos mennyiségű negatív ion egy láthatatlan védelmi vonalat képez, amely jelentősen csökkentheti annak az esélyét, hogy az egészségre ártalmas részecskék bekerüljenek a viselője légzőrendszerébe.

A negatív ionok negatív töltést adnak levegőben található a szennyező részecskéknek, melyek az elektromos vonzás révén hozzátapadnak a minket körülvevő tárgyakhoz, illetve a levegőben található más szennyeződésekhez, melyek túl nehézzé válnak ahhoz, hogy továbbra is a szájunk és az orrunk körül lebegjenek.

Negatív ionok - a természet kincsei

Kompakt és könnyű: a Myion csupán 25 grammot nyom, így mindig magaddal viheted, bárhová is mész. Modern és elegáns formaterve egyedi kiegészítővé teszi, ami egyszerre praktikus és kiemelten hatékony.

Hatékony és csendes: A Myion akkumulátora 10 órás üzemidővel rendelkezik, tehát a nap folyamán mindig számíthatsz rá. A készülék mikro USB kábellel tölthető és a töltése kb. 2 órát vesz igénybe. A Myion tervezésekor nagy gondot fordítottak a csendes működésre, így a készülék nem ad ki semmilyen hangot.

Egyszerűen kezelhető és gazdaságos: Nem kell tisztítani vagy cserélni a szűrőit. Nincs más dolgod, mint megnyomni a bekapcsológombot a készülék elindításához vagy leállításához.

A negatív ionokat a ,,levegő vitaminjainak" is nevezik, nem véletlenül: ezeknek köszönhetjük azt a különleges, felszabadult érzést, amely a tengerparton, egy vízesés közelében vagy egy vihar után tölt el bennünket.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147338600

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn