Bontatlan FIFA 365 2024 Prémium Limited focis kártya tasak

1 250

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Szia!
Ha van két perced, kérlek, olvasd végig a hirdetést. Ha a gyerekeid által szekált, őrületbe kergetett, felbujtott, vagy akár lázba hozott (ilyen is van:) szülő vagy, akkor végképp!
Lassan a terjesztsi ciklus végéhez ér a Panini FIFA 365 immár kilencedik, 2024 névre hallgató sorozata. Ennek része a prémium tasak, ami egy prémium limitáltat is tartalmaz. Megtalálod nálam e 12 limitált lapot külön-külön is, de ha Te inkább bontogatni akarsz, vidd ezt, összetett kiszerelésben vettem, de én már ilyet nem szeretnék nyitogatni, megvan a saját szettem.
(GYIK: igen, oridzsi, gyári nincs nyomtatóm, ha elő tudnám állítani házilag ezeket a lapokat, én csinálnám, nem a Panini.)

Ezen felül a FIFA365 2024 sorozat és korábbi gyűjtemények más kártyáit is megtalálod nálam így, ha már is érdekelne, kérdezz rá telefonon vagy üzenetben.

Nézz szét más hirdetéseim között is, de ha egész konkrét elképzelésed van, akkor inkább írj rám, vagy hívj fel. Ha nem egészen konkrét, akkor meg azért hívj. Ha sms-t írsz, inkább hívj vagy hagyj e-mailcímet!
Ha nem látod, kérdezz rá, mert van. Ha nincs, de kellene, lesz. Ha nem lesz, sose volt. Rendszerint az is felmerül, csere érdekel-e sajnos, ha tudnánk cserélni, nagy valószínűséggel már ismernénk egymást. Viszont, ha több mindent veszel, (pláne, ha nem csak a Barca, Real kártyák közül válogatsz) szívesen adok ajándékkártyá(ka)t is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146033679

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn