Blitzhome BH-AP2501 légtisztító intelligens WiFi A Blitzhome legújab

33 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 6., 16:03

Leírás

Blitzhome BH-AP2501 légtisztító intelligens WiFi

A Blitzhome legújabb légtisztító berendezése, a BH-AP2501 egy középkategóriás eszköz, amely egy óra alatt 280 köbméter levegőt tud átforgatni, és a gyártó ajánlása szerint nagyjából 46 négyzetméteres helyiségekhez ideális. A készülék magassága 36,6 centiméter, átmérője pedig 24,5 centiméter, így nem foglal sok helyet, ugyanakkor nagyon hatékony. Teljesítménye 30 watt, tehát energiatakarékosan működik, nem okoz magas villanyszámlát, mivel alapvetően csak egy ventilátort kell üzemeltetnie. Négyféle működési módot kínál, lehetőség van a három különböző teljesítményszint kézi beállítására, valamint automata üzemmódba is kapcsolható, amely a légszennyezettségtől függően változtatja a keringtetés sebességét.

A H13 HEPA szűrő gondoskodik a hatékony szűrésről, emellett egy aktív szenes réteg és egy durva előszűrő is található a háromrétegű filterben. Ezek a szűrőelemek 99,97%-os hatékonysággal fogják meg a szennyeződéseket, ami rendkívül impozáns eredmény.

ÁR/Értékben az egyik legjobb , jelenlegi ára utolsó képen...

?Nagy Teljesítményű?H13 True HEPA szűrővel és 360°-os levegőbeömlővel rendelkezik, ez a légtisztító akár 500 láb2 (Cadr: 280 m3/h) nagyságú tereket is tisztít.

Hármas szűrés:
A szűrés tartalmaz egy előszűrőt, a H13 True HEPA szűrőt, amely felfogja a baktériumokat, a pollent, a port és a háziállatok szőrét, valamint egy egyedi, nagy hatékonyságú aktívszén szűrőt, amely segít semlegesíteni a szagokat, a főzés és a tűzfüstöt, valamint az illékony szerves vegyületeket.
A kihangosított vezérlés
Az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel lehetővé teszi a beállítások vezérlését, amikor a keze tele van főzéssel, csecsemők és gyermekek gondozásával vagy háziállatokkal való játékkal.

A lézeres porérzékelő:
Szkenneli a környező levegőt a levegőben lebegő részecskék keresésére, folyamatosan frissíti a PM2.5-es kijelzőt, és környezeti minőségű fénykijelzővel érkezik (3 szín), így láthatja, hogyan javult a levegő minősége.

SMART APP Control
Az alkalmazással bárhonnan vezérelheti intelligens légtisztítóját. Módosítsa a beállításokat, miközben a másik szobában, az irodában vagy kutyát sétáltat.

Leírás
Márka: Blitzhome
Modell: BH-AP2501
Tisztító típusok: Légtisztító
Névleges feszültség: DC 110-120V/220-240V
Névleges teljesítmény: 30W
Cadr: 280 m3/h

Szélsebesség: Magas/Közepes/Alvó/Automatikus
Időzítés: 0-24 óra
Környezeti minőségű fénykijelző: 3 szín

Panelvezérlés: Érintse meg
PM2.5 numerikus kijelző: Támogatás
Páratartalom kijelző: Támogatás
Szűrő: H13 True HEPA szűrő

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146875523

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn