Bérlés Elektromos betegágy kórházi beteg ápolási ágy

12 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 12., 08:09
Üzleti
Országos

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

Telefon reggel 8-tól este 7-ig (8-19 óra) hétköznap és hétvégén is:E-mail: (Ha további képeket szeretne, írjon!)

Honlap:

Kétféle bérlés.
1. Kedvezményes bérleti díj: 12 000 Ft/hónap.
2. Piaci bérleti díj: 18 000 Ft/hónap.
3. Völker, PCC: +2 000 Ft/hónap.

1. Kedvezményes bérlés esetén kaució fizetése szükséges, ami a kiválasztott ágy (és egyéb elvitt eszközök) ára. Például egy 150 ezer forintos betegágy és egy 15 ezer forintos matrac elvitelekor 165 ezer forint kauciót kellene fizetni.

Előnyök:
- Alacsony bérleti díj.

- Bérlés vagy vásárlás? Ha nem tudja eldönteni, gondolkodjon rajta egy hónapot! Addig Önnél lehet az ágy, és ha a vásárlás mellett dönt, a bérleti díjat beszámítjuk az ágy árába.
Amelyik hónapban úgy dönt, hogy az ágyat megvásárolja, annak a hónapnak a bérleti díját elengedjük.
Pl.: Ha a 3. hónap 20. napján dönt a vásárlás mellett, akkor csak az első 2 hónap díját kell kifizetnie (24000 Ft), a folyó hó 20 napjának díját elengedjük.

- Magát a bérleti díjat az ágy (és egyebek) visszaadásakor tehát utólag fizeti a bérlő, amikor a kaució bérleti díjjal csökkentett összegét visszakapja. Nem szükséges hónapról hónapra foglalkozni az átutalással.

- Tört hónap esetén 600 Ft/nap fizetendő a hónap 20. napjáig.

2. Piaci bérleti díj: 18 000 Ft/hónap

Piaci bérlés esetén viszont havonta köteles a bérlő a díjat átutalni vagy a helyszínen fizetni. Budapesti bérlőkhöz igény esetén elmegyünk a bérleti díjért.

Tört hónap esetén 900 Ft/nap fizetendő a hónap 20. napjáig, amikor a napidíjak összege már eléri a havidíj összegét (18 ezer forint).
_______________________________________________________
Extrák esetén az árképzés a fentiektől eltérhet. Ilyen extra a szélesebb (105-120 cm) és az átlagnál nagyobb teherbíró képességű elektromos kórházi ágy.

Betegágybérlésnél figyelembe kell venni, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik az ingatlan, ahova vinni szeretnénk az ágyat. Mekkora az a legkisebb szélesség és hosszúság, amelyen keresztül be kell vinni az ágyat a szobába, és milyen kialakítása van az ingatlan bejáratának, befér-e egyben az ágy vagy sem? Ha nem fér be, akkor az összecsukható verziót érdemes választani. Emeletre is inkább összecsukható ágyat érdemes venni/bérelni, ha nincs teherlift.

Munkatársaink segítenek kiválasztani az Önnek a megfelelő tulajdonságú ágyat!

Igény esetén tolószéket, rollátort, ágyasztalt, éjjeliszekrényt és egyéb gyógyászati eszközöket is tudunk bérlésre biztosítani.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137396234

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Betegágy Kerekesszék Kft.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás