Bauerfeind MalleoLoc L bokarögzítő Ortézis a bokaízület egyoldali st

company_logo

47 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 7., 12:13
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

Gyógyászati segédeszköz forgalmazó webáruház vagyunk, tehát minden
termékünk új, számlás, garanciális. Személyes átvételre sajnos nincs
lehetőség. A megrendelt termékeket országszerte kiszállítjuk futárral.
A terméket webáruházunkban tudja megrendelni ide
kattintva ahol ebben a kategóriában több
termékünk is van, látogasson el hozzánk: www. gyogypiac.hu
További kérdéseit itt tudja email-en föltenni: Az olyan mindennapi mozgásoknál, mint a járás és a lépcsőzés, az instabil bokaízületnek védelemre van szüksége, amely megakadályozza a gyors kibicsaklást. A MalleoLoc L ortézis egy oldalon stabilizálja a boka külső részét, és lapos kialakításának köszönhetően keskeny cipőkben is használható. Az anatómiailag előre formázott, L alakú műanyag héj és a rögzítőpántok úgy helyezkednek el a lábon és az alsó lábszáron, hogy nem korlátozzák a láb természetes gördülési folyamatát.
Sérülések után és szalaggyengeség esetén stabilizálja a boka külső részét.A hétköznapok során biztos tartást tesz lehetővé a cipőben.Keskeny kialakításának köszönhetően sportcipőkben és elegánsabb cipőkben is használható.Járás közben a láb természetes módon gördül.
MALLEOLOC L KIVÁLÓAN ILLESZKEDŐ ORTÉZIS A BOKAÍZÜLET STABILIZÁLÁSÁRA
Egyenetlen talajon való járáskor vagy gyorsabb haladáskor, lépcsőzéskor, illetve könnyebb sporttevékenységek (például túrázás vagy kerékpározás) esetén a MalleoLoc L ortézis megvédi az instabil bokaízületet a túlterheléstől. Védelmet jelent a hirtelen kibicsaklás ellen, és segít a biztosabb fellépésben. Mivel kizárólag a boka külső részén helyezkedik el, különösen lapos, ezért sportcipőben, illetve keskenyebb kialakítású elegáns cipőkben egyaránt használható.

VÉDŐHÉJ ÉS -PÁNTOK
A MalleoLoc L anatómiai kialakítású, L formájú műanyag héja az alsó lábszáron helyezkedik el, a boka külső részén halad végig és valamivel a rüszt után ér véget. Az alsó lábszárra és a lábfejre két rugalmatlan tépőzáras pánt rögzíti. Így védi meg az ortézis a bokaízületet a rossz mozdulatoktól, amelyek újbóli kibicsakláshoz vezethetnének. Ezenkívül az ortézis biztosítja a láb természetes gördülési folyamatát. Igény esetén a talp alatti középső részre rögzíthet egy kis funkcionális párnát, vagyis egy ún. pelottát. Járás közben az ellennyomás stimulálja a lábemelő izomzatot, és hozzájárul a bokaízület aktív stabilizálásához, ami a hétköznapok során jobb koordinációt tesz lehetővé.

KESKENY KIALAKÍTÁS A NAPI HASZNÁLATÉRT
A cipőben hordott MalleoLoc L stabilizálja a ízületet. Az egy oldalon elhelyezkedő műanyag héjnak köszönhetően a termék kivételesen lapos, ezért sportcipőkben és elegáns cipőkben is használható. A műanyag héj belső oldala ki van párnázva, mikroszálas bevonata pedig könnyen kezelhető. Az ortézis univerzális méretben kapható a jobb és a bal lábra.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 117864278

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn