Barbie Signature 1/6 (30 cm) Tribute Collection Vera Wang ázsiai baba

64 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 23., 05:47

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Egyéb

Leírás

Barbie Signature, Barbie Barbie Tribute Collection Vera Wang (Fashion Designer) artikulált baba, bontatlan, friss, ropogós, vadonatúj állapotban, napfénytől védett helyen tárolva, kisállat- és dohányfüstmentes otthonból. Gyűjtői darab! Nrfb (Never Removed From Box). Méret: 30 cm (12 inch). Kiadás éve: 2022. Eredeti licencelt termék, Mattel.

Gyűjteményünk felszámolásából!

Kizárólag névvel történő komoly megkeresésekre áll szándékomban válaszolni! A meghirdetett ár nem alku tárgya, mennyiségi kedvezmény nincs, továbbá nagyon szépen köszönöm, de csere sem érdekel! Az ilyen és ehhez hasonló üzeneteket minden esetben figyelmem kívül fogom hagyni! Kérem csak azok írjanak, akik képesek kulturált, civilizált módon kommunikálni, a termékek ellenértékét nem hetek múlva tervezik rendezni, ill. nem sértődnek meg azon, ha a felének a feléből nem engedek. Félretenni, csak anyagilag rendezett vagy megelőlegezett terméket tudok! Szeretnék megkérni mindenkit, hogy csak a meghirdetett címekkel kapcsolatban írjanak, tanácsadással, értékbecsléssel valamint beszerzéssel nem foglalkozom!

Személyesen Budapesten, előre egyeztetett időpontban, a Móricz Zsigmond körtéren lehet átvenni vagy előre utalás után posta a vásárló terhére, MPL üzleti csomagként, értéknyilvántartással, melynek díjai (postázási/csomagolási költségekkel együtt), az alábbiak szerint alakulnak 50.000 Forintig történő vásárlás esetén (50.000 Ft. felett 10.000 Forintonként plusz 425 Forint):

- Háznál történő csomagkézbesítés esetén: 2.915 Ft.
- Postán maradó csomagként vagy Posta Pontra: 2.265 Ft.
- MPL csomagautomatába történő címzésnél: 1.425 Ft.

Foxposttal vagy Packetával a negatív tapasztalatok miatt nem küldök csomagot! Postázás 13.000 Forintos értékhatártól! Utánvét nincs! Valamennyi küldeményt, kivétel nélkül, lelkiismeretesen és gondosan becsomagolva, kartondobozban, vastagon kibélelve, az utalást követő három munkanapon belül adom fel.

Köszönöm, hogy elolvasta és megértette a fentieket!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147273259

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn