Az ördög építésze + Pandora hadművelet + C.I.A. + C.I.A. II. (2DVD)

1 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
DVD

Műfaj:
Egyéb

Leírás

Az ördög építésze + Pandora hadművelet + C.I.A. + C.I.A. II. (2DVD)

Életveszélyben (Az ördög építésze)
Living in Peril
amerikai akcióthriller, 93 perc, 1997

Walter fiatal tehetséges építész. Los Angelesben egy remek megbízást kap: építenie kell egy luxusvillát. Ez a munka nemcsak szakmailag, anyagilag is nagyon sokat segítene Walteren. Eleinte minden nagyon gördülékenyen megy, jól halad a munkával, ám egyre több furcsa, sőt rémisztő esemény történik. Megpróbál elmenekülni, de maradásra kényszerítik.

Hirtelen halál
The Pandora Project
amerikai akciófilm, 89 perc, 1998

A Pandora-terv egy titkos amerikai kísérleti fegyver fedőneve, amely úgy semmisíti meg az élőlényeket, hogy a szervetlen anyagokat megkíméli. Egy felfegyverzett helikopterraj alacsonyan húz át az afrikai sivatag felett. Parancsnokuk William Stenwick (Richard Tyson), a kegyetlen és megszállott kommandós, akinek egyetlen célja a Pandora megszerzése. Senki sem állhat az útjába. A hadsereg John Lacy (Daniel Baldwin) ügynököt, Stenwick egykori kiképzőjét veti be a Pandora visszaszerzésére. Lacy az elvetemült kommandós nyomára bukkan a dél-amerikai dzsungelben, ahol egy véres összecsapás során teljesíti küldetését. Ám Stenwick bosszút áll, és elrabolja Wendyt, John menyasszonyát (Erika Eleniak).

C.I.A.: Fedőneve Alexa
CIA Code Name: Alexa
amerikai akciófilm, 89 perc, 1992

A Los Angeles-i rendőrség felügyelőjének, Benedettinek sikerül kézre kerítenie Alexát, a nemzetközileg is ismert és keresett terroristát, s a CIA úgy dönt, hogy üzletet kínálnak neki. Alexa szeretője és társa, Mahler elrabolt egy felbecsülhetetlen értékű mikrochipet a kormánytól, s most Alexát arra akarják rávenni, hogy élete egyik legveszélyesebb akciójaként legyen Mahler árulója és szerezze vissza a chipet. Alexa kénytelen elfogadni az ajánlatot, mert a CIA őrizetbe veszi a lányát és elindul a bevetésre, melynek túlélésére minden eddigi tapasztalatát össze kell szednie.

CIA 2.: Célpont Alexa
CIA II Target: Alexa
amerikai akcióthriller, 90 perc, 1994

Eltűnik egy szupertitkos nukleáris berendezés, a háttérben az egykori CIA-ügynök, Ralph Starker és Franz Kluger terrorista áll. Az ügyön dolgozó CIA-tisztségviselő, Mark Graver kénytelen volt barátnőjétől, Alexától segítséget kérni, aki korábban Kluger felesége volt és van egy közös gyerekük. Alexa hajlandónak mutatkozik segíteni, s még ki is békül Graverrel. Ám amikor rájön, hogy átverik, inkább Klugerrel marad. Graver azt a parancsot kapja, hogy végezzen Alexával.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146636695

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn