Axial Yeti 1:10 1/10 RC távirányítós modell autó tamiya hpi traxxas

199 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Járművek

Leírás

Kérlek, olvasd végig és a fényképeket is alaposan nézd meg. Köszönöm!

Made in USA!

Kedvcsináló videók:




Axial Yeti Rock Racer 4WD RTR RC 1:10 modell autó, gyári, tuning mentes, rengeteg gyári új alkatrésszel, 4db akkumulátorral, töltővel. Ez az autó már nem kapható, utódja az Rbx10 Ryft link:

Az autó:
Axial Yeti Rock Racer 4WD RTR RC 1:10 gyári távvezérlővel. Tuning mentes, egyedül a gyári spiáter difi fogaskerekek vannak lecserélve gyári fém fogaskerekekre (13e Ft volt / db) link: . Nincs összetörve, hibátlanul működik, kaszni nincs törve, az alváz alja karcos a használattól, gumik hibátlanok, nem kopottak, nem szakadtak, a gyári doboza meg van a készletnek, gyári nyomtatott leírással.

Röviden az autóról: Vanguard 3150KV brushless motor (csak ez a motor külön 249 AUD link: ), Actic TSX45 fém fogaskerekes szervo, Vanguard vízálló elektronika, állítható alumínium lengéscsillapítók, 4 karos felfüggesztés. Végsebesség 30km/h körül 2S akkuval. 3S akkuval gyorsabb, de azzal nem használtam.
Részletes infó itt:


Tartalék alkatrészek:
Szinte az egész autó, beleértve az alvázat, a teljes futóművet az összes e-h lengőkarral, kpl. kuplung fogaskerékkel és házzal, gömbfejek, rugótorony, stb-stb. (nézd meg a képeken) adom eredeti gyári új alkatrészekben. Tényleg sok, egy szatyornyi. A lengéscsillapítóhoz adok különböző sűrűségű olajokat (én nem használtam őket).

Akkuk:
Keveset használtak, teljesen jók: szakszerűen tárolt, 4 darab kemény tokos Ansmann 7,4V 5000mAh Li-Po 50C 2S (3S akkuval is használható az autó, olyannal én nem használtam). 1 akkuval kb. 30-45 percet lehet játszani.

Töltő:
Robitronic Expert LD15z, újszerű állapotban, tartozékokkal, dobozzal. Részletes leírás itt:


Ez egy komplett RC autó szett, semmit nem kell hozzá venni, a 4db akku nagyon sok játékra elég, rengeteg a pótalkatrész, szinte egy kpl. autó, nem kell aggódni, ha valami elhasználódik benne. Ha új autót veszel, ahhoz kell egy jó töltő és nem árt 4db akku, ez újonnan kb. 100e Ft plusz költség, pl. az Axial Rbx10 autóval együtt ez kb. 340-360e Ft és ebben még nincs benne a rengeteg pótalkatrész.

Budapesten megtekinthető, kipróbálható, postázni nem nagyon szeretném. Youtube-on rengeteg videó van róla, csak ezt kell beírni: Axial Yeti. Csere, beszámítás nem érdekel. Köszönöm, hogy elolvastad!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145968717

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn