Athom Homey Pro (2019) okosotthon központ

74 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 13., 15:27
Szállítással is kérheted

Leírás

2019-es Athom Homey Pro okos otthon központom eladó. Tökéletesen működik, a legfrissebb szoftver fut rajta. Segítségével egy platformról lehet vezérelni és automatizálni okoseszközeinket.
Természetesen töröltem.
Ár: 74.000,- Ft.

Átvehető személyesen Budapesten vagy Fehérváron, esetleg Budaörsön is.

Az alábbi szöveget nem én írtam, de nagyszerűen összefoglalja az eszköz lényegét:

Olyan okosotthon-vezérlőt keres, amely képes kezelni az összes eszközét és alkalmazását? Ne keressen tovább, mint az Athom Homey Pro 2019! Ezt a csodálatos eszközt úgy tervezték, hogy az összes különálló eszközt és alkalmazást egy platformon egyesítse, így minden eddiginél könnyebben vezérelheti és automatizálhatja okos otthonát.
A Homey Pro segítségével a legbonyolultabb automatizációkat is könnyedén létrehozhatod, csupán a telefonod vagy a táblagéped segítségével, billentyűzet nélkül. A hihetetlenül sokféle hardver és funkció segítségével pedig a lehetőségek szinte végtelenek!
Íme csak néhány a Homey Pro legfontosabb funkciói és előnyei közül:
Professzionális szintű intelligens otthonvezérlés: A professzionális felhasználók igényeit szem előtt tartva tervezett Homey Pro a legfejlettebb okosotthon-vezérlő a piacon.
Könnyen beállítható: Az intuitív, alkalmazásalapú kezelőfelületnek köszönhetően a Homey Pro hihetetlenül könnyen beállítható és az Ön egyedi igényeihez igazítható.
Eszközök és platformok széles skáláját támogatja: Akár Z-Wave-et, Zigbee-t, WiFi-t vagy Bluetooth-t használ, a Homey Pro mindegyikkel megbirkózik, így tökéletes választás bármilyen okosotthon-beállításhoz.
Együttműködik olyan népszerű alkalmazásokkal, mint az Alexa, a Google Home és az Ifttt: Ezen és más népszerű alkalmazások támogatásával a Homey Pro hihetetlenül sokoldalú, és szinte bármilyen okosotthon-ökoszisztémába integrálható.
Erőteljes automatizálási képességek: A Homey Pro segítségével még a legbonyolultabb automatizációkat is könnyedén létrehozhatja, telefonját vagy táblagépét használva az időzítők, triggerek és egyebek beállításához.
Rendszeres frissítések és fejlesztések: Az Athom elkötelezett a Homey Pro rendszeres frissítések és fejlesztések biztosítása mellett, így biztosítva, hogy a Homey Pro továbbra is az okosotthon-technológia élvonalában maradjon.
Ha tehát olyan okosotthon-vezérlőt keres, amely képes kezelni az összes eszközét és alkalmazását, akkor ne keressen tovább, mint az Athom Homey Pro 2019. Fejlett funkcióival, egyszerű beállításával és hihetetlen sokoldalúságával tökéletes választás mindenkinek, aki szeretné okos otthonát a következő szintre emelni!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147735719

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn