Asus RT-AC750 Router

9 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Router

Márka:
ASUS

Leírás

tökéletes állapotban
9999 Ft

Az Asus RT-AC750 kétcsatornás vezeték nélküli AC750 router gyors vezeték nélküli sebességet és nagyszerű értéket nyújt az otthoni hálózat frissítéséhez a mai 802.11ac Wi-Fi technológiához. Élvezze az egyidejű kétsávos kapcsolatot, és élvezze a 300 Mbps sebességet a 2,4 GHz-es frekvencián, és akár 433 Mbps 5 GHz-es sávban.

A többcélú USB portjának köszönhetően az RT-AC750 sokkal több, mint egy router. Csatlakoztasson egy USB merevlemez-meghajtót, és azonnali fájlszerverrel rendelkezzen - és az Asus Aicloud-on keresztül a felhőbe jússon. Alternatív megoldásként csatlakoztasson egy USB nyomtatót az RT-AC750-hez, hogy hozzon létre egy nyomtatókiszolgálót amit megoszthat több felhasználóval. Az USB még egy szélessávú (WAN) kapcsolatot is befogad a 3G / 4G mobil szélessávú kulcsokkal az egyik routeren, így soha többé nem kell aggódnia, hogy internetes csatlakozása leesik. A portot akár gadgetek, például okostelefonok és táblagépek táplálásához is használhatják, így egy praktikus töltőállomásként is használható

Az egyszerűen kezelhető Asuswrt grafikus felhasználói felület felszabadítja az RT-AC750 teljesítményét, így robusztus vezérléssel optimalizálhatja hálózatát. A 30 másodperces telepítés és a könnyű forgalomkezelés azt jelenti, hogy még a hálózati újoncok is élvezhetik kifinomult funkcióit, míg az energiafelhasználók szeretik az IPv6-támogatást, több vezeték nélküli SSID-t és biztonságos VPN hozzáférést.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145853787

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn