Asus ROG Ally z1 Extreme

200 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 10., 09:26

Leírás

Eladóvá vált 2023. dec. 3-án vásárolt Asus ROG Ally-om (minden gyári tartozékával) együtt az USB HUB-bal. Az eladás oka kihasználatlanság. (Sajnos a PS5 mellett nincs időm ezzel is játszani, bármennyire szeretném.)

A fent leírtak okán ez a szörnyeteg alig használt (kb 6-7 alkalommal volt bekapcsolva 1-2 órára), újszerű állapotú, a kijelzője makulátlan a plusz védőfólia miatt és az akku is sértetlen. Ezeken felül ez év decemberig az általános garanciája is védi, ami a Mediamarktnál használható fel, amennyiben valami történne vele.

Külön ehhez vettem az USB HUB-ot, ami 100w-os pd csatlakozóval biztosítja a 30w-os turbó fokozotnak a kakaót, illetve ezen felül a 2 USB, 1 HDMI, 1 USB-C és 1 ethernet csatlakozóval a felhasználónak a szórakozást.

A játékokat igen jól pörgeti. Én személy szerint a minél több FPS-t preferálom, de medium/high grafikai beállítások mellett az újabb játékokat is képes átlag 45 FPS-sel futtatni (játék optimalizáltságtól függően).

Szeretném olyan kezekben tudni, ahol kihasználják rendesen az erejét, így gamer-ek előnyben, vagy azok, akik egy gamer-t szeretnének boldoggá tenni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146961356

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn