Alvóbaba / Francesca konyhája / A végakarat / Túszejtés

570

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Romantikus

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Reader's Digest Kiadó Kft., Kiadás éve: 2008, fűzött keménykötés, 574 oldal
Reader's Digest - Válogatott könyvek - 4 mű egy könyvben.
Újpesten személyesen átvehető, vagy előre utalás után postázom, de bármit megbeszélhetünk.

Alvóbaba:
Amikor egy rettegett gyilkos megszökik a börtönből, a kihallgatás és a testbeszéd szakértője, Kathryn Dance mindent megtesz, hogy mielőbb a nyomára bukkanjon. Csakhogy Daniel Pell nem átlagos bűnöző: mesterien manipulál másokat, és a végletekig kihasználja azokat, akik tűzön-vízen át követik. Amennyiben Dance túl akar járni a veszedelmes gonosztevő eszén, az ő fejével kell gondolkodnia, ami önmagában riasztó lehetőség.

Francesca konyhája:
Hosszú éveken át Campanile élete az otthona körül forgott, de amióta a férje meghalt, a gyermekei pedig elköltöztek, feleslegesnek érzi magát. Amikor meglátja Loretta Simmons részmunkaidős dajkát kereső hirdetését, úgy érzi, a gondviselés sodorta a családot az útjába. Az egyedülálló édesanya csak néhány órára szeretne felügyeletet gyermekei mellé, de hamar kiderül, hogy Francesca nem elégedhet meg ennyivel.

A végakarat:
2003-ban, az iraki háború zűrzavaros napjaiban felbecsülhetetlen értékű régiség, egy ősi, óbabiloni ékírásos agyagtábla tűnik el a bagdadi Nemzeti Történeti Múzeumból. A tolvajt, egy fiatal fiút elnyeli az éjszaka, a tábla pedig a feledés homályába merül. Évekkel később, éppen amikor az izraeli-palesztin béketárgyalások a végső szakaszba érkeznek, az agyagtábla nyomára bukkannak, amely történelmi fordulatot hozhat a két nép életében.

Túszejtés:
A becsvágyó Tiel Mccoy az egyik dallasi tévécsatornánál dolgozik riporterként. Élete egyik legizgalmasabb hírének járna utána, amikor váratlanul cselekvő részese lesz a szenzációs sztorinak. Bár veszélybe kerül az élete, miután többekkel együtt túszul ejtik egy benzinkút üzletében, Mccoy leginkább az egyik túszejtő, egy állapotos fiatal lány miatt aggódik, aki a drámai események közepén kezd el vajúdni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146255958

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn