Alan E. Nourse , William S. Burroughs - Pengefutár

800

Ft

Feladás dátuma:

máj 7., 20:52

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Kalandregény

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A könyv újszerű, alig használt állapotú, teljesen sérülés mentes.

Személyes átvétel az M3 vonalán Újpest központ és Göncz Árpád városközpont között lehetséges, ( 1.500 Ft feletti vásárlás esetén Újpest központ - Kálvin között is megoldható )
Igény szerint postázás megoldható

Foxpost csomagautomatával 1600 Ft
Packetával 1300 Ft-ért,
MPL csomagautomata 1.100 Ft.

A könyv adatai:

Kiadó: Metropolis Media
Oldalak száma: 270
Kiadás éve: 2010

Tartalom:
A 21. századi Amerika egészségügyi rendszere összeomlott, a törvénykezés az ellátást az állampolgárok teljes és végleges sterilizálásához köti, a kórházakban pedig az orvosokat komputerek és robotok váltják föl. Mindezzel a kormányzat a vérengzésbe torkolló egészséglázadásokra keresett megoldást, de a helyzetet némiképp túlreagálta. A rendszerből kikerültekkel illegalitásba menekült orvosok foglalkoznak csak, akik ha kell, műtenek a konyhaasztalon is. Ám az egészségügyi készleteket a hatóságok szigorúan felügyelik, rendelkezéseik kijátszása csupán alvilági módszerekkel sikerülhet. Billy az ellenálló orvosok köré szerveződött földalatti mozgalom tagja, csempész, azaz pengefutár. Az életét kockáztatja azért, hogy mások megmenekülhessenek. A rendszer ellensége ő, mégis az amerikai nép egyik utolsó reménysége.
E könyv utóélete legalább olyan izgalmas, mint maga a történet. Alan E. Nourse 1974-es regényét Hollywood leopciózta, és meg is kezdődtek az előmunkálatok. A legendás William Burroughs irodalmi forgatókönyvet készített belőle, a film azonban sosem valósult meg. A forgatókönyv végül Ridley Scott kezébe került, akinek nagyon megtetszett a cím, így megvásárolta a jogokat hogy egy egészen más filmet forgathasson le, a Szárnyas fejvadászt. Kötetünk az eredeti regényt és az irodalmi forgatókönyvet egyaránt tartalmazza, valódi csemegével szolgálva mind az irodalom, mind a film szerelmeseinek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147611175

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn