Akció! WF-1000XM3 BT zajszűrős fülhallgató

32 800

Ft

Feladás dátuma:

ápr 8., 18:33
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Fülhallgató

Márka:
Sony

Leírás

Sony WF1000XM3 vezeték nélküli bluetooth fülhallgató, ezüst színű, többet vettünk, mint a családi igény. Úgy hirdetik és joggal, hogy "Csak a zene. Semmi más."

Nincs zaj, nincs vezeték, nincs zavaró tényező. Van helyette kivételes hangzás, kategóriaelső zajszűrés és sok órányi tiszta zenehallgatási szabadság.

A QN1e HD zajszűrő processzort használja, a zajszűrési technológiája pedig minden korábbit felülmúl a vezeték nélküli fül, - és fejhallgatók körében. Kettős zajérzékelő technológiája van, a fülhallgatónak két (egy visszacsatolt, egy előrecsatolt) mikrofonja van, többféle környezeti hangot észlel, a HD zajszűrő processzor pedig célirányosan szűr zajt szinte minden frekvencián, így egyúttal kevesebb energiát is használ.

A HX digitális hangzásjavító eszköz (Dsee HX) pedig feljavítja a tömörített digitális zenefájlok hangminőségét, és közelít a High-Resolution Audio hangzás élményéhez.

Okos, mert pl. ha videotartalmat nézünk okostelefonon vagy tableten szinkronizálja a képernyőn látottakat és a fejhallgatóban megszólaló hangokat az élvezetesebb élmény érdekében.

Elég ergonimikus, van egy tapadós gumifelülete is, további 8 választható gumifelülettel kb egy napot folyamatosan lehet vele zenét hallgatni. A töltőtokban 10 perc másfél óra új energiát jelent.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144325680

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn