Adobe Illustrator CS6

6 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Számítástechnika

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Személyesen Bp-en vehető át: heti 3 munkanapon, munkaidőben a Nyugatinál, gyakrabban az Örs vezér terén, vagy a 16. kerületben.

Az "Adobe Illustrator CS6 Tanfolyam a könyvben" tizenöt leckéje az Adobe Illustrator elsajátításához szükséges alapokat veszi sorra. Számtalan tippet és módszert kapunk e közben, amelyek segítségével hatékonyabban dolgozhatunk az alkalmazásban. Végigvehetjük a könyvet az első leckétől az utolsóig, de válogathatunk a csak bennünket érdeklő témakörök között is! Az Adobe Illustrator CS6 elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módja. A Classroom in a Book(R)" a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatjuk meg az Adobe szoftverek használatát. A Tanfolyam a könyvben" azt nyújtja, amit semmilyen más könyv vagy képzés nem tud az Adobe termékszakértők támogatásával fejlesztett, hivatalos oktatósorozat az Adobe Systems Incorporatedtől.
A lépésről lépésre haladó, gyakorlatias feladatokkal megszerezhetjük az Illustrator CS6 használatához szükséges stabil tudást. Megtanuljuk, hogyan készítsünk logókban, illusztrációkon, plakátokon vagy perspektivikus rajzokon felhasználható grafikákat.

Perfact-Pro, 2013
500 oldal
ISBN: 9789639929357

A 18. oldalig kevés szövegkiemeléssel

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145876626

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn