A tökös a török az őr meg a nő eredeti DVD film

1 800

Ft

Feladás dátuma:

ápr 17., 21:40

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
DVD

Műfaj:
Akciófilm

Leírás

A tökös a török az őr meg a nő eredeti DVD film
Eladó a képeken látható A tökös, a török, az őr meg a nő című DVD film.
Eredeti DVD.
Francia vígjáték.
Ez a történet két fickóról szól: Moltés-ról, a nagymenő gyorslövészről, akit a világ a Főnökként tart számon és Reggio-ról, a fegyőrről. Ja, és egy felbőszült Törökről, meg egy nőről (de az nem török és nem is görög). Akkor ez hány ember?
Mikor Moltés-t bevarrták, a sitten ismerte meg Reggio-t, a fegyőrt, aki afféle bunkó, de a szíve mélyén nem is annyira rossz ember. Reggio minden héten megtette Moltés számait a lottón. Elég nagy baromság, hétről-hétre, mindig ugyanazokkal a számokkal játszani, de valahogy az emberben mindig ott munkál a remény És aztán egy este egyszerre csak ott vannak a számok: bejöttek. Az ördögbe is, 15 millió!
Másnap reggel viszont Reggio sehol! Hosszú időre betegszabadságra ment. Moltés úgy érzi, átverték, ezért rögvest megszökik. Csomagolni és meglógni, amikor mindössze 47 nap van hátra a büntetésből, tiszta őrültség, de a fenébe is, a pénz, nagy úr!
A seggfej Reggio-t a saját házában végül sikerül nyakon csípni, aki megpróbál valami ócska mesét beadni a feleségéről, hogy az Afrikába ment, és hát nála van a szelvény!
Reggio és Moltés Bamako felé veszik hát útjukat, hogy megkeressék a feleséget (aki épp nörszködik egy rallyn) és - ami még fontosabb -, a szelvényt.
Szerepel még a történetben a Török, Moltés esküdt ellensége; meg az ő testőre, egy acélfogú óriás; valamint egy tengelyéről levált vidámparki óriáskerék; továbbá egy seregnyi rebellis tuareg; no és persze van sivatagi autós üldözés is
Ára: 1.800Ft

Tel:.
Átvevőhelyek:
Budapesten az 1-es, 2-es, 3-mas, 4-es metró vonalán bármelyik metrómegállónál.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147146973

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn