9-22 kw os levegő viz hőszivattyú eladó

2 000 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 30., 16:27

Leírás

Eladó egy uj 2 év gyártói garanciás levegő-viz hőszivattyú önköltségi áron sok pluszban vásárolt felszereléséhez szükséges anyaggal, a magyarországi bekelülési ár 60% ért.
2 darabot vásároltam de kiderült, hogy egy készülék is tökéletesen ellátja a 3 lakás szükségleteit. Nyáron hűt, télen fűt és használati melegvizet készit. A felszereléséhez vásároltam de ezt is adom hozzá, egy db, nagy teljesitményű új keringető szivattyút ( wiló), egy új 140 kw teljesitményű fég hőcserélőt egy db részecskeszűrőt és adok hozzá kb 20 fm 1 " szénacél csővezetéket a hozzá való szigetelő csőhélyakkal, 10 liter 34 fokosra kevert élelmiszeripari etilénglikol fagyálló folyadékot.
A készülék a legmodernebb technológiával készült, R32 tipusú ozonkimélő gázzal töltött, ami a legkritikusabb európai szabványoknak is megfelel. A gyártó "Kinkai" 19 éve gyárt hőszivattyukat 5-150 kW teljesitményű gépeket, az egyik legismertebb gyártó cég.
A készülékhez igényelhető H tarifa, ez esetben a felhasznált villamos energia 15 forintal olcsobban vásárolható és nincs mennyiségi korlát.
A készülékkel kapcsolatban tanácsot és szükség esetén szerelőt tudok ajánlani.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147453871

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn