50% Xbox One S 500gb 4K konzol + 2 kontroller + akksi + kinect,adapter

89 900

Ft

Feladás dátuma:

ápr 21., 13:47
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Konzol

Leírás

Eladóvá vált az alábbi dobozos szettem:

Xbox One S 512GB konzol, 4K Ultra HD felbontású videó, nagy dinamikatartomány (HDR), 40%-kal kisebb konzol és új vonalvezetésű kontroller (2db). A nagy dinamikatartományú (HDR) megjelenítés élénkebb és erősebb színeket nyújt játék és videózás közben is.

A Netflix , Appletv+ és a Prime Video filmjeit 4K UHD felbontásban játszhatod le az internetről, az UHD Blu-ray filmeket pedig lenyűgöző 4K Ultra HD felbontásban nézheted. Élvezd a klasszikus Xbox 360-as játékokat a visszafelé-kompatibilitásnak köszönhetően és játssz a legnagyszerűbb játékokkal.

A 2 kontrollerhez jár dupla akkumulátor és hozzá töltő is, szintén dobozos

Battlefield 1 játék a szett része.

Piaci ára ebben az állapotban és tartozékaival a meghirdetett 59.900 Ft

További kiegészítő az Xbox One Kinect szenzor + adapterrel dobozosan új állapotban
Önálló ára: 49.900 Ft

Csomagajánlat: Xbox one S konzol, 2 kontroller, dupla akksis töltővel, Battlefield 1 játék, és hozzá a Kinect szett, további 20.000 Ft kedvezménnyel mindösszesen: 89.900 Ft

Az Xbox One Kinect megvásárlásával egy egészen új dimenzióba helyezheted a játékélményt, illetve a konzol irányítását, hiszen nyomógombok és egyebek helyett egyszerű parancsokkal, valamint kézmozdulatokkal működtetheted a gépet, valamint a kamerával kompatibilis videojátékokat.

A Kinect a Microsoft által kifejlesztett mozgásérzékelős kamera, egy forradalmi újítás, amit eddig még nem látott a világ, Te magad lehetsz a kontroller! Se kábelre, se más eszközre nincs szükséged, csak a saját testedre, így eddig még nem tapasztalt, különleges játékélményben lehet részed, például több sportot is játszhatsz a testedet használva, mint a boksz, ping pong, tenisz, bowling, síelés, foci, jóga, zumba vagy sok más kalandjáték, így játék közben a mozgással valós kalóriákat égetsz!!

A Kinectegy 3D-s "térkamera", amely a testeden egyszerre 46pontot képes kezelni és követni minden mozdulatodat, így interaktívabbá téve a játékokat. 

Az új generációs Kinect szenzor ráadásul elődjéhez képest lényegesen jobb tulajdonságokkal rendelkezik, ezáltal képes egyszerre több hang felismerésére, érzékenysége pedig olyan nagy, hogy akár kisujjunk legapróbb mozdulatát is képes érzékelni.

Az ár tartalmazza azt is, hogy Pest megyén belül elviszem a vevő címére, hogy közvetlenül a vásárlás előtt ki lehessen próbálni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147232174

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn