3 Way Plug Adapter UK Switched Socket- Multi Plug Extension 13A Wall S

2 700

Ft

Feladás dátuma:

ápr 15., 21:16
Szállítással is kérheted

Leírás

Többdugós adapter Ez a többdugós hosszabbítókábel 3 váltóáramú csatlakozóaljzatot tartalmaz, így tökéletes beltéri eszközök töltésére anélkül, hogy vastag hosszabbítókábelekkel kellene foglalkoznia. A Haadi csatlakozóadapter 3 eszköz egyidejű használatát teszi lehetővé napi igényeinek kielégítésére. Maximális teljesítménye 250V/13A.
Biztonságos elektromos adapter-dugók Az aljzatadapter 13 A-es biztosítékkal, beépített biztonsági ajtóval és túlfeszültség-védelemmel biztosítja a készülék biztonságát, ezáltal megfelelő védelmet nyújt az elektronikus eszközei számára.
Helytakarékos és akadálymentes kialakítás Ez a 3 utas dugaszhosszabbító csak egy aljzatot foglal el a fali panelen, így elegendő helyet biztosít a további használathoz. Ideális választás több eszköz egyidejű használatához.
Könnyű telepítés és beállítás Ez a többdugós adapter könnyen csatlakoztatható bármely rendelkezésre álló fali aljzathoz, nincs szükség bonyolult telepítési eljárásokra, a könnyen használható kialakításnak köszönhetően. Néhány másodperc alatt élvezheti a több aljzat nyújtotta kényelmet.
Különféle kompatibilitás A 3 váltóáramú aljzattal ez a 3 utas hosszabbító dugó sokoldalú megoldást kínál a legtöbb háztartási készülék, például TV, számítógép, mikrohullámú sütő, kenyérpirító és egyéb eszközök táplálására. Ez az Egyesült Királyságban található csatlakozóadapter megbízható teljesítményt nyújt, és stabil áramellátást biztosít a csatlakoztatott eszközök számára.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147092007

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn