2 db Ingenuity műanyag etetőszék eladó

10 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 12., 19:04
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Műanyag etetőszék

Leírás

A 2 db műanyag etetőszék önállóan (pl. padlón, járólapon elhelyezve) és szinte bármilyen sík ülőfelülettel rendelkező székre rögzítve, ülésmagasító funkciót ellátva, étkezőasztal mellé téve is segíti a kisgyerekek étkezését. Az esetleges kiesés ellen szürke színű, csatos öv nyújt védelmet a kisgyermeknek. A biztonságot erősítik a székre való rögzítést lehetővé tevő, állítható hosszúságú szürke pántok (székenként 3-3 db), amelyek a szék aljában lévő rekeszben is tárolhatóak.

A székekhez fehér színű, kivehető etetőtálca is tartozik (amennyiben nincs rá szükség, a kivételt követően becsúsztatható a szék alsó részébe az erre a célra előre kialakított helyre), amely mosogatógépben is mosható.

A színes (piros, ill. szürke) tömör habszivacsok könnyen kivehetőek, ha tisztításra kerül sor. Amennyiben hosszabb ideig nincs az etetőszékre szükség, a habszivacs és a felső fehér elem kivehető, és az alsó fehér elemben alul kialakított mélyedésbe téve kisebb helyet foglal el a szék.

A termék 6 hónapos kortól kisgyermek korig használható. Maximális teherbírás: 23 kg. Ikres vagy sokat közlekedő (ingázó) kisgyermekes családoknak is ideális.

A piros szék sérülésmentes, a szürke esetében a háttámlára rögzítést biztosító egyik csat azonban sérült, amely barkácsboltból pótolható igény szerint. A zöld szék már nem eladó.

Méretek (szélesség-hosszúság-magasság): 38,5 x 35 x 30 cm
Átvehető: Budapest 14. kerület (Zugló)
Ár: 10.000 Ft / db (piros), 8.000 Ft (szürke) Vagy 15.000 Ft / 2 db

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147717379

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn