2990 Ft Asztrológia mindenkinek Grant Lewi alapmű ritka olvasatlan Bp

2 990

Ft

Feladás dátuma:

máj 8., 14:55

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Pszichológia

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladó Grant Lewi: Asztrológia mindenkinek - Megmagyarázza a múltat, megjósolja a jövőt. Több százezer eladott példány a világon.

Számos táblázattal és ábrával.

Pécsi Direkt Kft. Alexandra Kiadója, 2004, 23 x 15, 5, 4, 5 cm, 495 oldal Vaskos kötet!

Az asztrológia egyik klasszikusa Grant Lewi műve, amely kiállta az idők próbáját. A képzett asztrológusok többsége ennek a könyvnek köszönhetően választotta hivatását.
Rochelle Gordon, a Horoscope Guide szerkesztője

Bizonyára már mindannyian eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha előre ismerhetnénk életünk történetét. Egyszerűbb lenne sorsunk alakítása, hiszen így tudhatnánk, hogy önbeteljesedésünk szempontjából melyik utat válasszuk. Nem lenne titok, melyik lehetőséget ragadjuk meg, mi a kedvező, és mi kedvezőtlen számunkra, milyen erőfeszítésekre van szükségünk, milyen kihívásokat érdemes vállalnunk és mit kell tennünk álmaink valóra váltásáért.

Grant Lewi az Asztrológia mindenkinek című könyvében valójában ezt kínálja számunkra, bemutatva a bolygók haladásának tranzitjainak életünkre gyakorolt hatását. A könyv segítségével 15 perc alatt elkészíthetjük bárki bolygótáblázatát, aki 1901 és 2050 között született vagy születik majd. Megtervezhetjük a jövőt, illetve a táblázatok és a bolygómozgások követésével megfelelő időpontra időzíthetjük cselekedeteinket. A könyv rávezet arra, miként alkalmazzuk az asztrológiát mindennapi életünkben, ehhez részletes, lépésről lépésre követhető útmutatókat, teljes bolygó-táblázatokat, érzékletes kommentárokat kínál, emellett híres emberek életéből hoz tanulságos, szemléletes példákat.

Miért ne ismernénk meg a bolygók haladásából fakadó, számunkra kedvező energiákat? Miért ne használnánk ki az ebben rejlő előnyöket, ha így a boldogsághoz vezető útra terelhetjük életünket? Vegyük a kezünkbe jövőnk irányítását!

Grant Lewi (1902-1951) a népszerű asztrológia klasszikusa. A Megjósolják a csillagok és az Asztrológia mindenkinek című könyvei ma is bestsellernek számítanak, asztrológusok ezreit ösztönzik, és olvasók milliói számára teszik érthetővé az asztrológia csodálatos tudományának áldásait.

állapot: olvasatlan, tiszta ld. kattintásra egyenként nagyítható fotók!

A cikkeim között számos ritka, retro mesekönyv, Kubasta illusztrálta térbeli mesekönyv, valamint 1. kiadású és háború előtti, kuriózum grafológia kötet szerepel.

Postázom is. Utánvét kizárt. Személyesen kizárólag Bp. XII. ker. (a Déli pályaudvartól autóval 4 perc vagy 2 buszmegálló).

Állat és dohányfüst mentes lakásból!

Az üzenet szövegébe (ahova a kérdést írod) az email cimet is írd be, anélkül nem tudok válaszolni!

Kapcsolatfelvétel űrlap jobbra fent!

További hirdetéseimhez link az oldal tetején, a Kedvenc gombtól balra!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147627449

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn