1000 Questions 1000 Answers Társalgási gyakorlatok az angol felsőfokú

1 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

1000 Questions 1000 Answers Társalgási gyakorlatok az angol felsőfokú nyelvvizsgákra és emelt szintű szóbeli érettségire

Jelen könyvünkkel az angol felsőfokú szóbeli nyelvvizsgákra és az emelt szintű szóbeli érettségire való felkészüléshez kívánunk segítséget nyújtani mind a felkészítő tanárnak, mind pedig a leendő vizsgázónak. A könyv tartalmában kiegészítése a 1000 Questions 1000 Answers című sikerkönyvnek, formájában és stílusában az abban jól bevált megoldásokat követi. A vizsgákra készülő tehát oly módon gyakorolhat, mintha igazi vizsgahelyzetekben lenne: minden témakör kérdésekkel kezdődik, amelyekkel bármely akkreditált felsőfokú nyelvvizsga szóbeli részében találkozhat a vizsgázó. A kérdéseket többféle lehetséges modellválasz követi, amelyből a vizsgázó ízlése és véleménye szerint kiválaszthatja a neki megfelelőt. A kérdésekre adott válaszok ebben a könyvben is a köznyelvre jellemző, többnyire könnyed, egyszerű stílusban fogalmazódtak. Minden fejezet végén fonetikával ellátott szó- és kifejezés-gyűjtemény könnyíti meg a szövegfeldolgozást. Könyvünk ideális felkészülési lehetőséget biztosít minden haladó szintű szóbeli vizsgára, legyen az nyelvvizsga, érettségi, vagy elhelyezkedés céljából történő nyelvi meghallgatás. A könyv kiválóan alkalmazható mind az önálló, mind pedig a nyelvtanárral történő felkészülés során. Ha középszinten már biztonságban érzi magát, lépjen eggyel tovább és kívánjuk, hogy jelen könyvünk adjon ösztönzést és igazi segítséget a magasabb szintű nyelvtudás elsajátításában.

Átvehető személyesen Budapesten a belvárosban. Előre utalás után választhatóak az alábbi lehetőségek: Foxpost vagy MPL csomagautomata, Packeta átvevőhely. Utánvételi lehetőség a Jófogás Háztól-házig GLS szolgáltatásával.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146101884

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn