Vlagyimir Mihajlov: Irány a Mars!

200

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Sci-fi

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Megkímélt, szép állapotban lévő példány.
Kiadás: 1964, Kossuth kiadó
puhafedeles, 206 oldal

Szovjet űrhajó száguld a világűrben öttagú személyzetével. Útjának végcélja a Mars. Az utazás sima, zökkenőmentes. Ámde a cél közelében egyszeriben minden a feje tetejére áll az űrhajóban: a műszerek felmondják a szolgálatot, az irányító szerkezet nem engedelmeskedik az emberek akaratának. Az űrhajósok abban a hiszemben vannak, hogy ez már a Mars hatása. Az űrhajó le is száll velük, de legnagyobb csodálkozásukra nem a Marson. Mint később kiderítik, a Mars egyik mesterséges holdjára kerültek. A bolygó a szó szoros értelmében foglyul ejtette őket, mert űrhajójukat elnyeli. A műhold belsejében fantasztikus dolgokat tapasztalnak. A földi technikai színvonalat messze túlszárnyaló világ tárul a szemük elé. De sehol egy élőlény, akitől útbaigazítást kaphatnának Saját űrhajójuk és rádióadójuk megsérült, nem sok reményük van tehát arra, hogy valaha is kiszabadulnak innen. Egy mód volna rá
És az űrhajósok, leküzdve kezdeti csüggedésüket, szívós, szisztematikus munkával hozzálátnak, hogy megfejtsék a soha nem látott szerkezetek, műszerek titkát.

és ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli. A legolcsóbb postaköltség jelenleg 725 forint.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146700605

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn