Új, Udo Ulfkotte oknyomozó "Határtalan bűnözés"-elhallgatott migránsbű

4 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Új, olvasatlan Udo Ulfkotte oknyomozó újságíró "Határtalan bűnözés" c. könyve eladó. Elsőként leplezte le könyvével, amit a politika és a tömegmédia elhallgatott a migránsok bűnözéséről. A könyv megírása után üldöztetésben volt része. Hogyan romlott Németországban és más európai országokban a menekülthullám nyomán a közbiztonság.... Szerzőtársa egy német rendőrtiszt. Az író miután hírt adott új könyve megjelenéséről, a fb. letiltotta. A könyv forgalmazását a német Amazon is megszüntette. Az elitet több könyvében leleplező szerző hirtelenséggel elhunyt.... Részletek, elérhetőség lent. Itthoni elfekvő holmimat árulom.
Kiadó: Gerilla Press Lapkiadó 2018., 336. oldal, puhakötés.
Ára: 4.000 ft.
Érd.: 70/287-65-78.
"...Ulfkotte szerint a döntésben már a Brexit hatása is érzékelhető, mert az európai elit attól tart, hogy újabb országokban döntenek a választók népszavazással az unióból való kilépésről.
Udo Ulfkotte Facebook-oldalának több mint 30.000 követője volt. A közösségi oldal szerkesztői egyoldalú, statáriális döntéssel július 4-én este törölték az oldalt. Ezzel egy időben a legnagyobb internetes könyváruház, az Amazon német oldala is felfüggesztette az éppen megjelent könyv forgalmazását. (Elkezdték árulni, majd a Facebook döntésével egy időben az oldalon az jelent meg: Ez a könyv még nem rendelhető.)
Ezek a lépések azért is feltűnőek, mert Ulfkotte eddig sem rejtette el kritikus véleményét a hatalmi elitek korruptságáról vagy a menekültválság haszonélvezőiről.
A német újságíró korábbi könyvei a megvásárolt újságírókról és a menekültiparról Németországban és Magyarországon is megjelenésük óta a sikerlistákon szerepelnek.
A hivatalos média agyonhallgatta ezeket a műveket, de könyveit nem tiltották be és a közösségi oldalakon sem korlátozták megszólalásait.
A brit népszavazás után Ulfkotte azonban kifejtette, hogy szerinte
a Brexit az Európai Unió végének a kezdete.
A válság következtében az euró össze fog omlani véli Ulfkotte. Mindenki harcolni fog mindenki ellen, a pénz miatt. Minden ország azt fogja kérdezni: ki fizeti ki az én adósságomat? Amint látjuk, hogy egy ország sem akar több menekültet befogadni, úgy egyetlen ország sem lesz hajlandó elfogadni a másik adósságait, ez az előrejelzésem.
Nem lesz békés a jövő. Merkel és Brüsszel új háborúba vezeti Európát
állítja a német újságíró.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146406627

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn