Új, Aranylemezek üzenete (Kisteleki Géza)-erdélyi aranylemezek titka

4 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Egyéb

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Új, olvasatlan Aranylemezek üzenete (Kisteleki Géza) - erdélyi aranylemezek titkai, az Arvisura rég letűnt különös világa - eladó. Részletek és elérhetőség lent. Elfekvő új itthoni holmimat árulom.
Kiadó: Angyali Menedék, puha kötésű, 149. oldal képekkel
Ára: 4.000 ft.
Érd.: 70/287-65-78
Kisteleki Géza könyve izgalmas tényként kapcsolja össze az Arvisura rég letűnt különös világát az erdélyi földönkívüli üzenet dokumentumával: az erdélyi aranylemezek titkaival. Az 1974-ben a Szíríuszról a Földre küldött aranylemezes üzenetnek Kisteleki Géza igen érdekes aspektust adott azzal, hogy egyrészt összekapcsolta a Paál Zoltán-féle Arvisura őstudásával, másrészt magának az aranylemezeknek a szakrális geometriáját, energetikáját, szimbolikáját kutatva azokat megfelelteti az emberiség szent emlékezetének megmaradt emlékeivel, a régi nagy kultúrák és az elfelejtetett magyar ősmúlt mitológiájával, szakrális emlékezetével. Egy nagyon-nagyon régi és egy nagyon-nagyon távoli világ üzenetét hordozza és ötvözi össze.
Az egyre jobban felgyorsuló emberi világunk szinte varázsütésre, egyik percről a másikra szembe került a lakott világok üzeneteivel. Régi kreált világunk romjain szétnézve azzal kell szembesülnünk, hogy új és új kihívásokkal, felismerésekkel, földönkívüli üzenetekkel ajándékoz meg bennünket a modern, nyitott világunk.
Kisteleki Géza könyve izgalmas tényként kapcsolja össze az Arvisura rég letűnt különös világát az erdélyi földönkívüli üzenet dokumentumával: az erdélyi aranylemezek titkaival.
Az 1974-ben a Szíríuszról a Földre küldött aranylemezes üzenetnek Kisteleki Géza igen érdekes aspektust adott azzal, hogy egyrészt összekapcsolta a Paál Zoltán-féle Arvisura őstudásával, másrészt magának az aranylemezeknek a szakrális geometriáját, energetikáját, szimbolikáját kutatva azokat megfelelteti az emberiség szent emlékezetének megmaradt emlékeivel, a régi nagy kultúrák és az elfelejtetett magyar ősmúlt mitológiájával, szakrális emlékezetével.
1.) MI Az Arvisura?
Az emberiség körülbelül 70 000 éves múltjára visszatekintő, kozmikus tudást is rögzítő ún. Uráli Aranylemezeket, valamint ezek rovásírásos másolatait a hozzájuk fűzött, hagyományokon alapuló kiegészítő tudásanyagot Arvisuráknak nevezzük. A rovásírással lejegyzett Arvisurák anyaga a II. világháború alatt jutott el Magyarországra. Az eredeti lemezek még az Urál környékén vannak!
2.) Az Erdélyi Aranylemezek Kérdésköre, Miben Különböznek Az Uráli Arany­Lemezektől?
Az Erdélyi Aranylemezek szintén rovásírásos feljegyzéseket tartalmaznak, de ezek nem olyan régen, 1974-ben érkeztek Erdélybe, és rovás- és képjelekkel kozmikus tudásanyagot rögzítenek.
Ebből a két nagy információforrásból sokat tudhatunk meg a múltunkról és a jelenünkről, sőt még a jövőnkről is. Az Arvisura új oldalról mutatja be az emberiség történetét, és ősi birodalmakról, eltűnt kontinensekről számol be. Az Erdélyi Aranylemezeket eddig még csak részben fejtették és értették meg, de már most is megmutatkozik a rajtuk található rovásírásból, jelekből és geometriai alakzatokból, hogy az egész emberiség számára különösen fontos üzenetet hordoznak. Olyan üzenetet, ami a kozmosszal és a Föld benne elfoglalt helyével kapcsolatos
Tartalomjegyzék:
(Az Arvisura és az Erdélyi Aranylemezek 11.)
Arvisura 13;
(Az Arvisura eredete 15; A Szövetség Ládája 23; A Szíriusz és a Föld 24; Kaltes-asszony 29, Tórem 31; A Meleg Vizek Birodalma 36; A tordosi korong 40, Ata-Isis 45; Atlantisz 47; Égi sárkányok 50; A Kozmikus Tanács 52.)
Az Erdélyi Aranylemezek 55;
(Az Erdélyi Aranylemezek eredete 57; Üzenet 62; Sumér tudomány 64; Az élet keletkezése 65; Különböző tükröződési szintek 71; Az első energia kör 71; Vándorlás és szövetség 75; A második energia kör 76; A kettőscsillag 78; Mars és Vénusz 80.)
Történelem Másképpen 81;
(A Hun Birodalom 83; Hunok, magyarok és Egyiptom 86; ,stb.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146331467

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn