Új, A trianoni békediktátum díszkiadás-Trianon 100 sorszám.+ Kozsdi CD

16 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Egyéb

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Új, olvasatlan "A Trianoni békediktátum emlékkönyve - Trianon 100" egyszeri díszkiadás - sorszámozott, 7 kötet, CD hangoskönyv Kozsdi Tamás előadásában + térkép. (!! Nem azonos a "sima" könyvvel, mert a fent meghirdetett díszkiadás sorszámozott, egyszeri kiadás, 1920 db-ot adtak ki belőle). A teljes trianoni békediktátum szövegének hangoskönyve 9 óra 20 perc. Csak 1920 db-ot nyomtattak belőle. Raffay Ernő írta az előszót. Részletek lent.
Kiadó: Magyar Menedék Kiadó 2019.
Keménykötésű, 1021 oldal, 23 x 16 cm, MP3 CD melléklet 9 óra 20 perc.
Ára: 16.000 ft.
Érd.: 70/287-65-78.
"A Trianon-almanach, a békediktátum emlékkönyve hét olyan újra felfedezésre váró kötetet tartalmaz, amelyek a Horthy-kor óta nem jelentek meg nyomtatásban. Nem azért, mert ne lettek volna alapos és jelentős munkák, hanem leginkább szemléletük miatt maradtak indexen, hiszen a magyar revíziót támogató kiadványok voltak.
A több mint ezeroldalas, vaskos kiadvány hét kötete feltárja a békediktátumhoz vezető okokat, de a Habsburg-dinasztia felelőssége is megjelenik benne: kevésbé közismert, hogy ha trónra lép az 1914-ben Szarajevóban lelőtt trónörökös, Ferenc Ferdinánd, szinte ugyanúgy megcsonkította volna a magyar államot, mint a győztes hatalmak, hiszen ő a csehekkel, a románokkal és a horvátokkal is ki akart egyezni. Erről ír a Pesti Hírlap 1930-ban, Igazságot Magyarországnak! címmel megjelent emblematikus kötete is, amely számos ponton rávilágított a békediktátum kegyetlen tévedéseire."

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146331316

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn