Tronsmart Bang SE 40W, 5.3 bluethoot hangszóró

15 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

A Tronsmart Bang SE a legjobb hangzást ígérő készülék 40 wattos teljesítményében teljesítmény, amellett, hogy az egyik portjának köszönhetően képes terminálokat tölteni, valamint különböző fény effektusokat is lejátszhat, ideális partikhoz. Mindezt gyönyörű kivitelben és viszonylag keveset, körülbelül 2,10 kilogrammot, semmi mást.
Basszus rajongók is elégedettek lesznek, mert a Tronsmart Bang SE A buli élete lehetsz drum n bass zenével. A hangszóró nem foglal túl sok helyet, a Sound Pulse mód tökéletesen kiterjeszti a hangot, kiemelve a középtartományt is. A hang kiváló minőségű, és minden általa kibocsátott hang nagyon jól értékelhető, különös tekintettel ennek a hordozható hangszórónak az árminőségére.
A kimeneti teljesítmény 40 watt, két sztereó kimenettel, ami a legjobb környezeti hangzást produkálja bármilyen háttérzene mellett. Ráadásul a gyártó úgy döntött, hogy a tömeg egyáltalán nem negatív, eléri a 2,10 kg-ot, mely fogantyújának vagy a dobozban járó kötélnek köszönhetően magával hordható.
kétcsatornás hangszóró 40 watt teljesítményt biztosít, a hangtér szélesebb két Bang SE-vel párosítva a térhatású hangzás 80 wattos sztereót ígér, amely mindenkit órákon át táncol. Tökéletes bármilyen helyiségbe, legyen az kint a szabadban vagy bármilyen otthonban.
Sok lehetőség és egy 8.000 mAh-s akkumulátor
A Bang SE bármilyen felületen működik, IPX6 tanúsítvánnyal rendelkezik biztosítja, hogy az eső vagy más fröccsenő víz ne károsítsa. Érdekes funkció a memóriakártya, ha zenét szeretne hallgatni. A Tronsmart hangszórónak van egy segédbemenete is, és tápegységként is működhet. A nagyszerű csatlakozási lehetőségek mindenképpen előnyt jelentenek, csakúgy, mint a hosszú élettartamú akkumulátor.
Eladó új, dobozában. Ár: 15000Ft,

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138929235

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn