Tad Williams: Virágok háborúja - új állapotú

1 490

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Fantasy

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Tökéletes, új, olvasatlan állapotban lévő példány.
Kiadás: 2005, Alexandra Kiadó
keményfedeles,védőborítóval 688 oldal

Theo Vilmos élete hamarosan gyökeres fordulatot vesz, és egyáltalán nem jó irányba.
Nem mintha eddig is különösebben teljes lett volna hiszen az utóbbi évtizedet énekesként töltötte számos, a legkevésbé sem sikeres észak-karolinai rockbandában. De persze mit tehetne ő ez ellen? Amikor a barátnője, Cat teherbe esik, kiválónak tűnik az alkalom, hogy feladja végre felelőtlen álmait, és lenyugodjon. Egészen eddig csak lebegett a világban az, hogy jóképű és vonzó, több tekintetben előnyös volt, ám ezzel az életében nem sok mindenre vitte, és valahogy sosem találta a helyét. Egyetlen olyan hely volt az egész világban, ahol valóban otthon érezte magát, ahová mindig is tartozott; a színpadon, a zenétől mámorosan tiszta szívből énekelve. Ez azonban különösen éretlen életfelfogás egy harmincéves férfitól. Most, hogy Cat gyereket vár, minden megváltozik. Theónak is követnie kell a változásokat. Talán mégis jó dolgok fognak történni vele lehet, hogy éppen az, amire mindig is szüksége volt?
De a legvadabb álmaiban sem gondolta volna, milyen mélyre süllyedhet még az élete. Hamarosan azon kapja magát, hogy egyedül van, a szíve összetörve, és visszatérő rémálmok gyötrik ő pedig képtelen szabadulni az érzéstől, hogy mindez nem véletlenül történik vele. Amikor ráakad egy titokzatos, régi levélre, melyet nagyanyjának testvérbátyja, Eamonn Dowd írt, s ezzel együtt megtalálja egy értékmegőrző kulcsát is, úgy dönt, nyomozni kezd. Hamarosan a kezébe kerül egy kézzel írt könyv.
Theo, aki magányra vágyva és a világtól menekülve egy erdei faházban keres menedéket, olvasni kezdi a könyvet, és a történet egészen rabul ejti. Dowd egy másik világról beszél benne egy Tuendehon nevű földről , amely azonban a legkisebb mértékben sem hasonlít a gyerekkönyvekben szereplő tündérvilághoz.
Theo a félelemtől bénultan csapdába esik, ám az utolsó pillanatban megmenti egy apró, mocskos szájú kis pille, Almacsutka, aki egy szürreális kapun keresztül Tuendehon világába teleportálja mindkettejüket. Ez a tündérvilág azonban bizarr módon sokkal modernebb és sötétebb még annál is, amilyennek Eamonn Dowd leírta; a halandók világához nagyon hasonlatos, mégis tökéletesen más, és habár Theo elképzelni sem tudja, miért, nem egy olyan teremtmény akad benne, aki az ő életére tör.

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146539871

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn