Sony A7 mk I fényképezőgép váz

155 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 20., 19:16
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Optikai zoom:
50 felett

Felbontás:
Egyéb

Állapot:
használt

Szín:
Fekete

Típus:
MILC
Márka:
Sony

Leírás

2016 augusztusában vásárolt mark I-es alpha 7-esem keresi új gazdáját (szériaszám: 3998696). Legutóbbi expo szám kiolvasás szerint 48547 expó van benne (azóta max 1-200 képet lőhettem vele). A gép tökéletesen működik, még jó pár évig hibátlanul fogja tenni a dolgát. Mivel én csak a második tulaja vagyok, ezért bár használt, de jó állapotú (hibái lentebb) és elég sok mindent adok hozzá a gyári cuccokon kívül, gyári doboza, összes papírja és kábele megvan. Mint a képeken látható, új kora óta bőr féltok védi (és egészíti ki a markolat fogását), és a kijelzőt is üvegfólia óvja, nyakpántja is egy utángyártott, a gyáritól szélesebb, kényelmesebb. A vakupapucsban is található egy műanyag védő tartozék, ami védi az érintkezőket a kosztól és egyéb behatásoktól. Az első tulaj alig pár ezer expót rakott bele, portrézni használta. Én készítettem vele az expók 90%-át, főként természetfotókat és esküvői megbízásokat teljesítettem vele.

Amit még adok hozzá:
- 3db gyári Sony és 2db utángyártott Bonacell akkumulátort
- 1db 2 akksi befogadására és 2db 1-1 akksi befogadására képes külső akkutöltőt
- 128 gb-os sandisk SD memóriakártyát (kártyaolvasóval van a gépben)
- +1db új kijelző védő üvegfóliát

Hibái:
- egyszer leejtettem kb. derékmagasságból túrázás közben, amikor a tetejére érkezett. Ennek a nyoma a Sony felirattól jobbra látható az élen, látszik a képeken. Működést természetesen nem befolyásolja, csak esztétikai jellegű a hiba.
- a jelenleg rajta lévő üvegfólia bal alsó sarkán látható egy kis sérülés, ezért is szereztem be és adok mellé egy másikat. Mivel még a rajta lévő is teljesen jó állapotú (kijelző képébe nem lóg bele, nem karcos a felülete), ezért majd az új tulaj lecseréli, ha szeretné.
- a markolat kinyúló részeinél már kezd a markolat gumija "kisimulni", kopni. Nem vált fel róla, ezért a használatot ez sem befolyásolja, foglalkozást nem igényel.
- a 3db gyári akkuból 2-nél a külső burkolat korábban már szétcsúszott egymásból, ezért a biztonság kedvéért egy kevés vékony celux-al fogtam össze őket, hogy ez mégegyszer ne történjen meg. Azóta úgy használtam őket hibátlanul, működésüket nem befolyásolja.

Kazincbarcikán tekinthető meg, vagy foxpost csomagként tudom küldeni előre utalást követően.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147217893

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn