Samsung WW80T4520TE/LE elöltöltős mosógép

69 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Újszerű

Szín:
Fehér

Márka:
Samsung
Típus:
elöltöltős

Leírás

Ingyenes szállítással!

Használt mosógép költözés miatt eladó!

Samsung WW80T4520TE/LE elöltöltős mosógép leírása
Add Wash
Nem kell idegeskedni mosás közben. Ha kimaradt egy ruha, az Add Wash ajtón keresztül egyszerűen és gyorsan hozzáadhatsz ruhadarabokat vagy mosószert*, azután is, hogy a mosási ciklus már elkezdődött. Arra is alkalmas, hogy beledobj egy-egy kézzel mosott darabot, amit csak öblíteni vagy centrifugálni szeretnél.
Higiénikus Gőz
Ápold ruháidat egy mélyre ható, higiénikus gőzöléssel! A Higiénikus Gőz funkció javítja a mosás hatékonságát, előkezelés nélkül. A dob alsó részéből gőzt engedi ki, így minden ruhadarabot teljesen átjár. Eltávolítja a beleszáradt piszkokat és a baktériumok* és allergének 99.9%-át.
Digitális Inverter Technológia
A Digitális Inverter Technológia erős mágneseket használ a csendesebb és erősebb teljesítmény érdekében, miközben kevesebb energiát használ, mint a hagyományos motor. A kefék elhagyásával pedig kiemelkedően tartós.
Dobtisztítás
Tartsd a mosógép belsejét higiénikusan tisztán! A Dobtisztítás funkció eltávolítja a dob belsejéből a kellemetlen szagokat okozó baktériumok 99,9%-át. Nincs szükséged durva és drága mosószerekre, mivel az áztatás, rezegtetést és gyors centrifugálás kombinációját használja. Sőt, automatikusan jelzi, ha tisztításra van szükség.
Tisztán maradó adagoló
Kerüld el a mosószer pazarlását és a mosószertartály véget nem érő takarítgatását. Az Tisztán maradó adagoló rekesz egy különleges víz öblítő rendszer segítségével biztosítja, hogy a mosószer nagyobb része kimosódjon. Tehát kevesebb kellemetlen szappanfolt vár rád, és a tartály tiszább és higiénikusabb marad.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145934593

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn