Metagalaktika 4. 1-2. kötet - megkímélt állapotban

490

Ft

Feladás dátuma:

ápr 25., 08:55

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Sci-fi

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Megkímélt, szép állapotban lévő példányok.
A két kötet együtt 490 forint.
Kiadás: 1983, Kozmosz Könyvek
puhafedeles, 460 oldal

Ez a kötet vakmerően arra vállalkozott, hogy felsorakoztatja a tudományos-fantasztikus irodalom legjobbjait, legjobb íróit és legjobb elbeszéléseit a világ minden tájáról. Korábban elmondtuk már, hogy nagy elszántság vagy elfogultság kell a legjobb szó leírásához, kimondásához. Az Egyesült Államokban évente négy-öt antológia viseli a büszke címet: a világ legjobb science fiction novellái. És tartalomjegyzékük közel sem azonos. A szerkesztői vélemények és ízlések erősen eltérnek egymástól. Az olvasói véleményekről nem is beszélve.
Mi mégis reménykedünk kockázatos vállalkozásunk sikerében. Reméljük, hogy Olvasónk az utolsó oldalak után elégedetten teszi le kötetünk. Reméljük, hogy észreveszi azt, amit a legfontosabbnak tartottunk, a szerkesztés munkájával bíbelődve. Azt a furcsaságot ugyanis, hogy sok nyelven szólaló sok egyéni hang hogyan olvad össze egyetlen kórussá. Más szavakkal ugyan, de ugyanazt mondja könyvünkben Tokió és Moszkva, Róma és Berlin, New York és Párizs.

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Átvétel: személyesen Ózdon vagy előre utalást követően ajánlott küldeményként postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147333939

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn