Ludvík Souček: Az ősi lovagi jel

200

Ft

Feladás dátuma:

ápr 17., 17:12

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Sci-fi

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Könyvtári kötet volt; a borítója és az első néhány lap kissé foltos, a többi része megkímélt, szép állapotban van.
Kiadás: 1972, Madách Kiadó - Pozsony
kiadói vászonkötés, a levehető papírborító hiányzik
187 oldal
fekete-fehér képekkel illusztrálva

A Runa rider fantasztikus története a magyarul is már megjelent és nagy sikert aratott A vak madarak titka című munkához kapcsolódik, de önmagában is kerek egészet alkot, az előző mű főszereplőit: dr. Kameníket, a szellemesen vitatkozó prágai orvost, dr. Bjelkét, a szerény és rajongásig lelkes reykjavíki asztopszichológust, a víg kedélyú Kameníkné asszonyt és Leif Thorgunnt, a hegymászót, már az első könyvoldalak után szívükbe zárják azok is, akik A vak madarak titkát nem olvasták.
Dr. Bjelke ezúttal egy furcsa véletlen jóvoltából rádöbben, hogy a vikingek hajdanában a Rio Xingu vidékén is jártak. Ám hogyan kerültek a végtelen tengerek gyermekei a brazíliai szárazföld belsejébe? A kérdés nem hagyja nyugton, elindul a földgömb másik felére és megkezdődik az érdekfeszítő kalandsorozat, amelynek immár a dél-amerikai őserdők szolgáltatnak sejtelmes hátteret.
Mialatt doktor Bjelke a xingui őserdőben nyomoz, az Izlandon buzgólkodó tudósok a Snaefells egyik barlangjában mesébe illő kincseskamrára és a világűriek látogatásának újabb bizonyítékaira bukkannak. Most már senki sem kételkedik abban, hogy a Marson gondolkodó lények laknak, és doktor Kameník hozzákezdhet a Mars-expedíció megszervezéséhez. Különleges szerkezetű interjú-gyűjteményében az író ötletes, helyenként merész fordulatokkal bonyolítja a történetet, ám ezt mindig mesteri feszültséggel és egy tudós biztonságával teszi, hogy fantasztikus regényében elmosódik képzelet és valóság határa.

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147141295

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn