Lovász Károly: Forma-1 mindentudó - újszerű állapotban

490

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Sport

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A fotókon látható, tökéletes, újszerű állapotban lévő példány.
Kiadás: 1986, Műszaki Kiadó
puhafedeles, 194 oldal
színes és fekete-fehér képekkel illusztrálva

Ebben a könyvben sportoldalról igyekeztünk megközelíteni a Forma-1 világát Rudolf Caracciolától, a második világháború előtti idők nagy egyéniségétől, Giuseppe Farinától, az első Forma-1-es győztestől Alain Prostig, a mai idők legnagyobb csillagáig elsősorban az embert, a sportolót mutatjuk be. Célunk, hogy az Olvasó a verseny nézése közben ne csak a nagyszerű, horribilis értékű autócsodákat lássa elsuhanni maga előtt, hanem választ kapjon sok olyan kérdésre, amelynek megismerésével szakmailag és sporttörténeti szempontból is többet tud meg a versenyekről: az nemcsak látványos show lesz a számára. Forma-1-es futam Magyarországon! Első hallásra szinte hihetetlennek tűnő hír. Hiszen a Forma-1-es autóversenyzés tőlünk távolinak tűnő, bizarr cirkusz benyomását keltette idáig az átlagos, az autóversenyzésben nemigen járatos érdeklődőben. A lázas előkészületek is inkább az üzlet, mint az igazi sportcsemege jegyében zajlanak, csak további gondos utánanézéskor látjuk, hogy ez a versenyzéstípus sport a javából! A versenyzők a látszat ellenére fizikailag, idegileg, szakmailag tökéletesen képzett, az autóversenyzést szupermagas színvonalon tudó sportemberek, akik szinte biztosra vehető, hogy nem csak a jövedelemért az emberben ösztönösen benne levő győzniakarástól fűtve róják a köröket.

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli. A legolcsóbb postaköltség jelenleg 725 forint.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146180308

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn