Klarstein Aerodry 10 páramentesítő eladó

49 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Újszerű

Szín:
Fehér

Márka:
Egyéb
Típus:
hagyományos

Leírás

Eladó egy tökéletes műszaki és esztétikai állapotban lévő keveset használt új állapotú Klarstein Aerodry 10 páramentesítő és légtisztító.
Aerodry 10 Páramentesítő 165 W 10l/n 265m/h 25m Dryselect 37dB.
Tiszta levegő ideális páratartalom mellett: Klarstein párátlanító Aerodry 10 nem csak az építkezés, felújítás és vízkár utáni nedves helyiségeket szárítja ki. Könnyedén szabályozza a páratartalmat a konyhában, a fürdőszobában és a hálószobában, és a beépített aktívszenes szűrőnek köszönhetően megbízhatóan megszabadul a portól, a baktériumoktól és a kellemetlen szagoktól! Az erőteljes páramentesítő165 W teljesítménnyel a 265 m-es óránkénti légáramlásnak köszönhetően naponta akár 10 liter nedvességet is kivon a levegőből - így a Klarstein Aerodry 10 ideális legfeljebb 25 m alapterületű helyiségekbe. A nagy, 2,5 literes tartály összegyűjti a felgyülemlett vizet, és könnyen kiüríthető. A kezelőszervek is praktikusak: Az Aerodry 10 a tetején lévő kijelzőn található néhány gomb segítségével programozható a feladatára. A célpáratartalom így 5 %-os lépésekben állítható be 40 és 80% relatív páratartalom között. A készülék 24 órás időzítővel is rendelkezik, és választhat az intelligens üzemmód és a légtisztító üzemmód között.

A tökéletes páratartalom elérése egyszerűbb, mint valaha. Klarstein Aerodry 10 párátlanító tiszta levegőt és kellemes páratartalmat biztosít.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146513322

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn