Kárpittisztítás ~ Szőnyegtisztítás ~ Bútortisztítás

2 000

Ft

Feladás dátuma:

márc 29., 05:10

Tulajdonságok

Állapot:
Újszerű

Szín:
Egyéb

Típus:
ülőgarnitúra

Leírás

Kárpit és Szőnyegtisztítás helyszínen, az Ön otthonában!

Vállaljuk, Borsod, Heves és Hajdú Bihar megyék összes településein!

A helyszínen, az Ön otthonában végezzük el a kárpitozott bútorok: kanapé, fotel, heverő, franciaágy, szék és szőnyeg Tisztítását.

A jelenlegi legmodernebb és legeredményesebb technikával dolgozunk, minden tisztításunk mélymosásos (Permetextrakciós) eljárással történik, ezáltal, a szőnyeg illetve kárpittisztításnál, az atkák jelentős részét kiszedjük az egyéb foltokkal együtt, így minden tisztításunknál egyúttal atkamentesítést is végzünk.

Kiváló teljesítményű Ipari-Professzionális Kárpit és Szőnyegtisztító gépekkel a rendkívüli hatásfokú és kellemes illatú vegyszermentes Ipari kárpittisztító szerekkel, kárpitozott bútorok, matracok, szőnyegek, jármű kárpitok tisztítását vállaljuk cégeknek és magánszemélyeknek, Kellemes, de enyhe illatú Ipari tisztítószert használva, mely nagyszerűen bánik el a komoly szennyeződésekkel is.

A technológiánk lényege, hogy a gép, egy-fázisban, a nagy nyomással mélyen bepermetezett tisztítófolyadékot, azonnal nagy erővel, a feloldott szennyeződéssel együtt visszaszívja és ezáltal egy nagyon erős mély-tisztítást végez a szövet és a szivacs belsejében. 

A zsír, a szennyeződések, az atkák és ürülékei, a szagok, eredményesen lesznek eltávolítva, így a megtisztított felületeket, higiénikus és tisztává tesszük. A megtisztított felületek pár órán belül teljesen megszáradnak és újra használhatók lesznek.

Ezen technológia nem csak az allergiások számára ideális, de az állatokkal rendelkező háztartások is a célcsoporthoz tartoznak.

Tel: +36-30 / 985 - 1905

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 98888730

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn