James Follett: Földhajsza 1-2. kötet - újszerű

1 980

Ft

Feladás dátuma:

máj 12., 15:43

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Sci-fi

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A borítók az éleknél kissé kopottak, de ettől eltekintve megkímélt, szép állapotban lévő példányok.
A két kötet együtt 1980 forint.
Kiadás: 1993, Phoenix Könyvek Hajja & Fiai Könyvkiadó
puhafedeles kötetek
218 + 217 oldal

1. kötet: A Challenger legénysége kétségbeejtő helyzetben volt: az űrhajó fedélzetén születtek, sohasem tették a lábukat semmilyen bolygó felszínére, s mégis a Földet tekintették lelki otthonuknak.
Éveken át tanulmányozták a Challenger könyvtárában talált hologramokat, videókat, és arról az időről ábrándoztak, amikor a hajójuk majd hazatér, s ők a Föld kék ege alatt sétálhatnak, langy nyári szellők cirógatják az arcukat, és hűvös zöld füvön járhatnak. Csakhogy a Föld eltűnt a Naprendszerből. Bizonyos nyomokból felfedezték a telepesek által benépesített bolygókon, hogy a földlakók magukkal vitték a bolygójukat egy új nap keresésére, mely nem fenyeget azzal, hogy bármikor novává válhat. A Challenger legénysége pedig úgy döntött, megkeresik az elveszett bolygójukat. Még akkor is, ha az utolsó nyom is félmillió évesnek bizonyult
2. kötet: Négymillió évvel ezelőtt a Challenger csillaghajó legénysége felhagyott a Föld keresésével, és letelepedtek a galaxis peremén lévő egyik naprendszer harmadik bolygóján. A további kutatást Angyal Egyre és Angyal Kettőre, a Challenger vezérlő számítógépére hagyták.
A négy telepes Paradicsomnak nevezi el az új otthont. A bolygó felszínének héttized részét víz borítja, mélykék és borul fölé, és bővelkedik tavakban, folyókban és buja erdőkben, nem is emlékeztetve a Földre, amit alaposan ismernek már a Challenger hologram- és videokönyvtárból. Ám négy évtized elteltével megtanulják elfogadni a különbségeket
Ez lesz az otthonuk

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147712953

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn