Igényes szekrénysor nappaliba, egyedi, MDF ajtókkal, konyak színű !!!

99 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 17., 15:28

Tulajdonságok

Állapot:
Újszerű

Szín:
Barna

Típus:
nappali szekrénysor

Leírás

Nappali szekrénysor, igényes, egyedi, MDF ajtókkal, konyak színű !!!

A nappali szekrény egyedi tervezésű és egy bútorkészítő céggel egyedileg legyártatott, 5 elemből áll ( 2 db 50 cm és 3 db 80 cm széles elemből, alul nagy, mély fiókokkal, normál fiókokkal, ajtós, belül polcos szekrényelemekkel, bárszekrénnyel, nagyon szép üveges vitrinekkel és nyitott polcokkal ), az ajtók és fiók előlapok boltív mintás MDF-ből vannak, a vitrin ajtókban nagyon szép áttetsző, csíkos matt-átlátszó üveg betéttel, és a vitrineken korona dísszel, meglehetősen ritka konyak színben, az oldalak és polcok bútorlapból készültek, hibátlan, jó állapotban eladó !!! A szekrényhez ajándékba adok egy szintén akkor gyártatott egyedi dohányzó asztalt !
A bútor 7 éves, gyártás utáni ideszállítása óta ezen a helyen van, és akkor 250.000 Ft-ért gyártották le nekünk, de a mostani árakon már tuti, hogy nem jönne ki még 350.000 Ft-ból sem !!!
Az egyes szekrényelemek egyben vannak, nem lehet lapra szedni, csak az ajtók, polcok és fiókok kivehetőek, így szállítom házhoz !!!
Méretei, és kb. 350 kg-os súlya és törékenysége miatt csak a vevő általi elszállítással, vagy általami házhoz-szállítással rendelhető !!!
Méretei : összesen 340 cm széles, a "koronás" vitrinek 201 cm magasak és az elemek vagy 40 cm vagy 50 cm mélyek .

További információk a termék szállításával kapcsolatban:
Kérheted a biztonságos és kényelmes házhoz-szállítást, aminek díja B.A.Z. megyében, pl. Miskolcra 20.000 Ft, Budapesten és környékén, valamint a Miskolc-Eger-Gyöngyös-Budapest vonalon pedig 30.000 Ft ! Ebben az esetben fizethetsz az átadáskor kp.-ban, csak a szállítási díjat kell előre utalnod ! Más helyekre kérjen árajánlatot !

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147138838

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn