Erato - fantasy antológia újszerű

5 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 3., 11:22

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Fantasy

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A borítón van egy nem látható, de érezhető hajtásnyom, a két sarka pedig kissé kopott. Ettől eltekintve újszerű állapotban lévő példány.
Kiadás: 2007, Delta Vision kiadó
puhafedeles, 320 oldal

Érdemes meghalni félszáz tündöklően kívánatos lány között a kimerültségtől? Milyen az a hármas együttlét, ahol a harmadik fél a für­­dőkád? Mi történne, ha egy áruház polcain porosodó pornófilmek szereplői éjszaka életre kelnének? Milyen az igazán húsba vágó átok? Mit tesz a mélyűrben veszteglő űrhajó legénysége, ha energiát csak egyetlen módon szerezhet: valamelyiküknek szeretkeznie kell egy idegen lénnyel? Pontosan milyen partner szükségeltetik a sikeres termékenységvarázshoz? Mi a közös a leláncolt, rózsaszín alvó­­ma­cikban, lakkruhás dominákban és Fran­çois Truffaut-ban?
Mindezekre a kérdésekre és még sok egyébre választ adnak erotikus novellapályázatunk győztes szerzői, akik a klasszikus és modern fantasy, valamint a sci-fi műfaji háttere előtt vállalkoztak arra, hogy felvillantják a szexualitás egy-egy sajátos vetületét. Reméljük, hogy elsősorban felnőtt olvasóinknak szánt kötetünk novellái között mindenki talál olyan írásokat, melyek szórakoztatják, megragadják, netán elgondolkodtatják.

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Átvétel: személyesen Ózdon vagy postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147513138

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn