Unihertz Tank 1

150 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 20., 20:21
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Leírás

Fedezd fel az Unihertz Tankot, a strapabíró telefonok új csúcsmodelljét, amely ideális választás az extrém körülmények között dolgozóknak és kalandoroknak! Ez a telefon hihetetlenül hosszú üzemidőt kínál egyetlen töltéssel, köszönhetően a nagy teljesítményű 22 000 mAh-s akkumulátornak. A beépített éjjellátó kamera lehetővé teszi, hogy akár alacsony fényviszonyok között is éles és részletgazdag képeket és videókat készíts. Emellet a hátlapba épített 1200Lm fényerőségű LED világítás fényt hoz az éjszakába.
Az Unihertz Tank víz- és ütésálló, IP68 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy akár víz alatt is használhatod bizonyos mélységig. Emellett a készülék tartós és törésálló kijelzővel rendelkezik, így nem kell aggódnod a mindennapi lejtések miatt.
Ne hagyd ki ezt a fantasztikus telefonkínálatot! A 8 GB RAM és 256 GB belső tárhely gond nélkül kezeli a nagyobb alkalmazásokat és fájlokat, míg az Android 12 operációs rendszer biztosítja a zökkenőmentes felhasználói élményt. A gombokkal kombinált érintőképernyő pedig lehetővé teszi a használatot akár kesztyűben vagy nedves körülmények között is.
Készülj fel az Unihertz Tankkal bármilyen kalandra vagy kihívásra! Fedezd fel most, és szerezd be ezt a robusztus és funkciónál gazdag telefonmodellt, ami a legnehezebb körülmények között is kiállja a próbát.
Fontos!!
A telefon bontatlan, kapcsolat felvétel üzenetben lehetséges.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147899329

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn