Tupperware Mikrokombó

20 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
edény, lábas

Leírás

Videó:

Párolj zöldséget és főzz tésztát és rizst percek alatt. - Mindent a Mikrokombóban! 20 - 30 perc alatt finom ebéd, vacsora kerülhet az asztalra.

Részei:
- Lezáró Tető. Rizs és egyéb gabonafélék főzése esetén használjuk.
- Alsó Tető. Rizs és egyéb gabonafélék főzése esetén megakadályozza, hogy a hab kifusson az edényből.
- Pároló Tető. Fém betéttel ellátott, így nem engedi át a mikrohullámokat.
- Pároló Tálca. Húsfélék, vagy puhább ételek párolásához. Fémbetétet nem tartalmaz, viszont a Gőz Bázisba mélyedve használjuk párolásra.
- Gőz Bázis. Fém betéttel ellátott, így a benne lévő ételhez közvetlenül nem ér a mikrohullám, csak a Külső Főző Edényből felszálló vízpára párolja az ételt benne
- Külső Főző Edény. Fém betétet nem tartalmaz, ezért főzhető benne tészta, rizs vagy egyéb gabonafélék. 2 L űrtartalmú. Belsejében jelölve van, hogy az adott használathoz mi a maximum tölthetőségi szint.

Párolás:
Párolás esetén használjuk a Külső Főző Edényt, a Gőzbázist, a Pároló Tálcát és a Pároló Tetőt.. A Külső Főző Edénybe töltsünk a jelölésig 400 ml vizet. A Gőzbázisba tegyünk párolni való élelmiszert, pl. zöldségeket, vagy gombócokat. Erre tegyük rá a Pároló Tálcát, ahova pl hús, vagy halféléket párolhatunk. Ezt zárjuk le a Pároló Tetővel, így csak a Külső Főző Edényben lévő 400 ml vizet érik a mikrohullámok, ami így felmelegszik és az így keletkezett vízpára az edényben megpárolja az ételt. Maximum 900 Watton és egyszerre maximum 30 percig használjuk mikróban a terméket. Minden főzés után, hagyjuk lezárva hagyjuk pihenni 5 percet. Ez alatt az idő alatt az étel még párolódik, így egyenletes állagot érhetünk el.

Rizs Főzés:
Rizs, vagy egyéb gabonafélék főzése esetén használjuk a Külső Főző Edényt, az Alsó Tetőt és a Lezáró Tetőt. Az edényben rizs rajzzal jelölt maximum jelzésig tölthetjük. A megfelelő mennyiség kiválasztásához segít a használati utasításban lévő táblázat. Ne felejtsük ki az Alsó Tetőt, hogy a keletkező hab, ne szivároghasson ki az edényből. Maximum 900 W-on és egyszerre maximum 30 percig használjuk mikróban a terméket, de a megfelelő állag elérése érdekében használjuk a használati útmutatóban lévő táblázatot. Minden főzés után, hagyjuk lezárva hagyjuk pihenni 5 percet. Ez alatt az idő alatt az étel még párolódik, így egyenletes állagot érhetünk el.

Tészta Főzés:
Tészta főzése esetén használjuk a Külső Főző Edényt. Az edényben tészta rajzzal jelölt maximum jelzésig tölthetjük. A megfelelő mennyiség kiválasztásához segít a használati utasításban lévő táblázat. Maximum 900 W-on és egyszerre maximum 30 percig használjuk mikróban a terméket, de a megfelelő állag elérése érdekében használjuk a használati útmutatóban lévő táblázatot. Főzés után a Gőz Bázis segítségével leszűrhetjük a tésztát.

Göngyölt csirkemell variációk Mikrokombóban:
A csirkemellet vágd szeletekre és ízlés szerint sózd meg egy kicsit, majd fektess bele az alábbiakból tetszésed szerint:
friss zöld színű zöldbabot
1 szelet aszalt paradicsomot és 1 szelet feta sajtot
1 szelet friss paradicsomot, 1 szelet mozzarella sajtot és 1 levél bazsalikomot
1 szelet fokhagymát és 1 szelet füstölt sajtot
1 fél sárgabarackot és 1 szelet füstölt sajtot
1 aszalt szilvát és egy kis darab diót
hasábokra vágott sárgarépát és cukkínit
hasábokra vágott sütőtököt és céklát
1 vékony szelet sonkát és 1 vékony szelet cukkinit
Tekerd fel a csirkemellet, és ha gondolod, göngyöld bele egy-egy szelet baconbe vagy tűzd meg fogpiszkálóval! A Mikrokombóban 15 perc alatt párold készre és tálald párolt zöldségekkel vagy főtt rizzsel, bulgurral, kölessel.

Mérete: 21,6 x 24,8 x 13,7 cm

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146186271

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn