Tea és kávé melegen tartó (új)

19 900

Ft

Feladás dátuma:

ápr 15., 20:41
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
konyhai kellékek, kiegészítők

Leírás

Az Arebos kiváló minőségű, 1650 W-os forraltboros készítőjével sikeresen édesítheti a hideg évszakot. A professzionális melegvíz-adagoló folyamatos fűtést és forró italok, például tea, kávé vagy forralt bor és forralt sör kényelmes elkészítését kínálja. A készülék vendéglátásra és magáncélra egyaránt alkalmas.
A rozsdamentes acél háznak köszönhetően a forraltboros tűzhely nagyon könnyen tisztítható. Az anyag másik előnye: élelmiszer-biztonságos. Ez azt jelenti, hogy a tartályhoz nem tapadnak szagok vagy ízek. A BPA elkerülése nagy előny az egészséged szempontjából. Kimutatták, hogy ez a vegyi anyag elősegíti a cukorbetegség kialakulását és gátolja a meg nem született gyermekek fejlődését. Ezért ígéretünket adjuk, hogy elkerüljük a 100%-os BPA-t és megvédjük Önt. A biztonságos élvezethez.
Az integrált csap különösen megkönnyíti a forraltborfőző kezelését. A biztonságos kezelést tovább javítja a praktikus csepptálca és a hőszigetelt fogantyúk, utóbbiak rendkívül kényelmessé teszik a forraltboros tűzhely szállítását. Ezen kívül az automatikus túlmelegedés elleni védelem hosszú élettartamot biztosít forraltboros gépének, mivel elkerülhető a készülék túlmelegedés által okozott károsodása.
Kis súlyának és a szükséges 220-240 V-os háztartási feszültségnek köszönhetően bárhol használható, ahol van konnektor.
Az IP20-as védettség garantálja, hogy a veszélyes alkatrészeket úgy tárolják, hogy az ujjaival véletlenül se érhessenek hozzá. Ez a fajta védelem azt is jelenti, hogy a berendezés védve van a legalább 12,5 mm átmérőjű szilárd idegen testekkel szemben.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147091058

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn