Samsung Evo Plus 64GB Microsd Memóriakártya +SD Adapter(Víz és Hőálló)

4 200

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Tárolókapacitás:
128 GB alatt

Állapot:
új

Típus:
Egyéb
Márka:
Samsung

Leírás

Samsung Evo Plus 64GB Microsd Memóriakártya +SD Adapter(Víz és Hőálló)



Hihetetlenül gyors
Biztonságos
Hő- és vízálló

Az összes tárhely, amire szükséged van
Az okosabb választás. A megnövelt sebesség és kompatibilitás megbízható teljesítményt nyújt. A hatalmas kapacitásnak köszönhetően rengeteg tartalmat tárolhatsz a telefonodon, játékokkal töltheted fel a konzolodat, vagy több alkalmazást tölthetsz le táblagépedre. A csúcsminőségű sebesség zökkenőmentes átvitelt tesz lehetővé, mindezt a lehető legmegbízhatóbb módon..

Gyors és zökkenőmentes
Könnyedén megbirkózik a nagy feladatokkal. Az Evo Plus még hatalmas fájlok esetén is megbízhatóan gyors, a 10-es osztályzatú, akár 130MB/s-os sebességre képes szupergyors U3-al. A nagy alkalmazások könnyedén betöltenek és futnak, a 4K videók pedig az A2, V30 és Uhs-I interfésznek köszönhetően hibátlanok maradnak.

Teljesen védve vagy
6 külső behatás elleni védelem. Az Evo Plus víz, hőmérséklet, röntgensugár, mágnes, csepp és kopás -biztos védelemmel veszi fel a harcot az élet kalandjaival. A pótolhatatlan élményeid megbízható választást érdemelnek. És mindezt magabiztos, 10 éves garancia garantálja.

Világelső a Flashmemóriák között
Tapasztald meg a kiváló teljesítményt és megbízhatóságot, amelyet csak a világ első számú flashmemória márkájától kaphatsz meg 2003 óta. Minden firmware és alkatrész, beleértve a Samsung világhírű DRAM-ját és NAND-ját is, házon belül készül, ami lehetővé teszi a végponttól végpontig tartó integrációt és a megbízható minőséget.

Specifikációktermékcsalád
Evo PLUS

Interfész
Uhs-I, kompatibilis HS felülettel

Sebesség
Olvasás: akár 130 MB/s az Uhs-1 felülettel Írás: Az olvasási sebességnél alacsonyabb *A fenti olvasási és írási sebességet bizonyos ellenőrzött körülmények között végzett belső teszt bizonyítja, és a tényleges sebesség a felhasználástól és más körülményektől függően változhatnak. Az Uhs-I interfésszel nem kompatibilis termékek esetében a sebesség a különböző interfész körülményeitől függően változhat.

Sebesség osztály
U1, V10, A1

Garancia
Limitált 10 év garancia. A garancia nem terjed ki az autós kamerára, CCTV-re, térfigyelőkamerára és más írásintenzív használatra. Az SD adapterhez limitált 1 év garancia jár.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146196760

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn