Nordictrack Freestrider 35SI

225 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Taposógép

Márka:
Nordictrack

Leírás

Nordictrack Freestrider 35SI elliptika tréner - a kalóriaégető csoda ellipszis tréner.
A Nordictrack Freestrider 35SI elliptikus tréner egy olyan új fitness gép, amivel könnyedén, különlegesen magas kalóriaégetés érhető el. Ez az ellipszis tréner profi ötvözete a taposógépnek és az elliptikus trénernek. A Nordictrack Freestrider 35SI elliptika tréner tehát az a fitness gép, amire a legnagyobb szükséged van, ha az egész testedet át szeretnéd mozgatni.

A Nordictrack Freestrider 35SI elliptikus tréner sztereo hangszóróval, nagy felbontású LCD kijelzővel és ventilátorral rendelkezik. Acélszerkezete nagy teherbírású és csapágyak biztosítják a komfortos időtálló működést. Nordictrack Freestrider 35SI elliptika tréner 25 edzésprogrammal, 16 ellenállási szinttel és 88cm-es lépéshosszal rendelkezik. Egyedi kialakításának hála, testrészekre bontott edzéstervekkel és programokkal rendelhető meg. Ha Ön a pénztárcájának legmegfelelőbb elliptikus trénert szeretné megvásárolni, akkor a legjobb választás a Nordictrack Freestrider 35SI elliptika tréner. Lendkeréksúly: 7 kg.
A nagy tömegű lendkerék a kiegyensúlyozott, komfortos járást garantálja.Lépéshossz: 88 cm.
A különlegesen nagy lépéstávolság a test legtöbb izomcsoportját megdolgozza.Ellenállási fokozatok: 16 fokozat
Az elliptikus tréner terhelését széles határokon belül szabályozhatja.Fékrendszer: SMR csendes, mágneses ellenállás
A legcsendesebb fékrendszer. Miközben Ön használja az elliptikus trénert nyugodtan hallgathat zenét, nézheti a TV-t.Programok: 25 előre programozott.(15 testzóna program, 10 teljesítmény program)
Az elérhető különböző programokkal, különböző nehézségi fokú tréningeket tehet meg a elliptikán. Aerob, súlycsökkentő és a teljesítmény növelésére fókuszáló programok közül választhat.Nagy felbontású grafikus kijelző
Mutatja a sebességet, az időt, a távolságot, a fordulatszámot, az elégetett kalóriákat, a mért pulzust.Beépített MP3 / ipod csatlakozási lehetőség, sztereó hangszóró:
A futópadon történő edzés közben kedvenc zenéit hallgathatja.Beépített Coolaire ventilátor:
A felhasználó kényelme érdekében a konzolba egy kétfokozatú ventilátor lett beépítve, a légfúvás erősségét a felhasználó tudja szabályozni közvetlenül a konzolról.Pulzusmérés: Tartozék Polar mellkasövi pulzusmérő.Nagy méretű csúszásmentes taposópedálok:
Stabilitást és kényelmet eredményeznek.Interaktív edzés: Ifit Live kompatibilis
Internetes edzésprogram letöltési lehetőség, több ezer letölthető program.Beépített kerekek: a Nordictrack Freestrider 35SI könnyű mozgathatósága érdekében.A felhasználó maximális testtömege: 135 kg.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146618133

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn