Nintendo Switch - Ring Fit Adventure (eredeti) újszerű, Csak!!! a gyűr

8 900

Ft

Feladás dátuma:

ápr 10., 16:13

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Tartozék

Leírás

A tartozék a képeken látható új állapotban van. Eredeti!!!

- Figyelem!!! -
Játékok, minden nélkül, Csak A Gyűrű Eladó!!!

A Ring Fit Adventure egy olyan kaland, ami mozgásban tart! A különleges Ring-Con kiegészítővel és lábra erősíthető szíjjal ez a Nintendo Switch játék képes a mozgást az irányításhoz felhasználni. Az egész testedet használnod kell, hogy előre juss a kalandban! Fedezz fel egy gyönyörű fantasy világot, győzz le egy testépítő sárkányt és csatlósait! Helyben futással haladhatsz előre a füves mezőkön, és különböző tornagyakorlatokkal támadhatod az ellenfeleket. Ez egy olyan torna, ami garantáltan visszahúz, és újabb kalandokra hív!

Rövid minijátékokkal és testre szabható gyakorlatsorokkal a Ring Fit Adventure egy remek testedzés, ami kiragad a valóságból, és minden képességszinthez megfelelő kihívást nyújt. Ebben a játékban nemcsak a karaktered, hanem te magad is fejlődsz. 20 világban, több mint 100 szintet járhatsz be, és több, mint 60 valódi gyakorlattal hozhatsz elő különféle támadó mozdulatokat. A harcok között többféle módon is közlekedhetsz, például guggolással működő kilövőállások, evezős csónakok és sok minden más is vár.

Szeretnél másokkal is küzdeni? Add tovább a Ring Fit kiegészítőt, és válassz 12 minijáték közül: törj össze dobozokat, alkoss agyagedényeket, és sok mást. A Ring Fit gyűrű a játék nélkül is használható: a hozzá csatolt Joy-Con eltárolja az adatokat, majd később a játékkal szinkronizálva megadja az adott mennyiségű XP-t és már tárgyakat a karaktered számára. Légy motivált játékon belül és kívül is, és éld át ezt a látványos, egészséges kalandot!

Csere semmire nem érdekel, csak kp, köszönöm!
Minden esetben banki előre utalás után Csak!!! Foxposttal, vagy postán maradó ajánlott levélként tudom küldeni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146971740

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn