Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro ( felmosós porszívó )

95 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Teljesítmény:
2500 W felett

Állapot:
Újszerű

Szín:
Fehér

Márka:
Egyéb

Típus:
Száraz-nedves porszívó

Leírás

Kihasználatlanság miatt eladó a szuper kis robot porszívóm.
Tud felmosni, vibrációsan, vissza megy a helyére a töltőre, kikerül bármit a lézeres lidar szkennerjével és 18 szenzorjával. 5 emeletet térképét képes eltárolni.

Akár személyesen is megnézhető Békéscsabán.



Xiaomi MI Robot Vacuum MOP 2 Pro
2100 Pa szívóerő, szabályozott vízmennyiség a felmosáskor

A robotporszívó a maga kategóriájában kifejezetten jó tulajdonságokkal rendelkezik a tényleges takarítás tekintetében. Erős szívómotorjának köszönhetően 2100 Pa szívóhatást tud kifejteni a padlóra, így legyen szó akár szőnyegről, akár valamilyen keményebb felületről, a tisztaság tekintetében biztosan nem vall kudarcot. Különösen annak fényében, hogy az újragondolt légcsatorna és a professzionális keferendszer miatt még hatékonyabb tulajdonságokkal büszkélkedhet.
2100 Pa szívóerő, szabályozott vízmennyiség a felmosáskor
Eszköz három takarítási móddal büszkélkedhet

Sőt mi több, intelligens víztartályának köszönhetően nemcsak a száraz-, hanem a nedves feltörlés tekintetében is remekel. Az eszköz három takarítási móddal büszkélkedhet ebből a szempontból, miközben minden esetben önmaga szabályozza, illetve a padlófelülethez igazítja az adagolt vízmennyiséget. Található benne külön mód arra az esetre is, ha esetleg érzékeny fapadlót szeretnénk takarítani a segítségével. Sőt mi több, a 2 centiméteres küszöbmászó képességnek hála alig lesz majd akadály az eszköz előtt a lakásban!
Annak ellenére, hogy a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro a megfizethető árkategóriát képviseli, a navigációs rendszer, és az ebből fakadó működtetés tekintetében magasan a legjobbak közé sorolható. Ennek az oka, hogy ugyanolyan LDS lézeres navigációs rendszer található benne, mint bármelyik drágább modellben, aminek köszönhetően rendkívül pontos és precíz útvonalkeresésre képes az egész lakásban. Ez fontos ahhoz, hogy mindig makulátlan tisztaságot hagyjon maga mögött, hiszen a lézeres navigáció az alapja a területek feltárásának.
LDS lézeres navigációs rendszer a pontos útvonaltervezésért
Intelligens és gyors útvonaltervezés

Az intelligens és gyors útvonaltervezés mellett a robotporszívó ráadásul a térképkészítés tekintetében is rendkívül pontos, illetve ügyes, képes feltérképezni a helyiségeket, az akadályokat, amit utána a társalkalmazásban is megjeleníthet. Ennél sokkal fontosabb azonban, hogy a robotporszívó nem az éppen aktuális helyzethez igazítja működését, hanem a térkép alapján pontosan tudja az útvonalát, hogy mikor és merre kell haladnia ahhoz, hogy a legnagyobb tisztaságot érhesse el.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145411848

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn