Drón szinte féláron

10 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Egyéb

Leírás

Eladó egy Xkrc X6 kétkamerás drón. Teljesen új, csak a fényképezés miatt lett kibontva. 3 db akku van hozzá + hordtáska + minden gyári tartozék.
Leírás (géppel fordítva):
Jellemzők:
1.Automatikus frekvenciapárosítás: A drón automatikusan párosítható frekvenciával, fel- és leszállhat egy kulccsal, és a kezdő könnyen vezérelheti.
2.Egy kulcsos művelet: Egy kulcskalibrálás, egyszerű visszaállítás, könnyű használat a kezdők számára, egy gombos vészleállítás, és különleges helyzetekben is megőrzi a törzset.
3.Repülési stabilitás: A távoli drón rendelkezik magasságtartási móddal, optikai áramlással stabil repülési funkcióval és repülési stabilitással.
4.3 oldalirányú akadályok elkerülése: Fej nélküli üzemmódban nincs szükség a repülőgép helyzetének módosítására repülés előtt, és a háromoldalas akadályok elkerülése könnyen átrepülhet különböző környezetek felett.
5.WiFi funkció: A WiFi funkcióval csatlakozhat alkalmazásokhoz és Apk rendszerekhez, és képeket, videókat és valós idejű átvitelt készíthet a telefon kamerájának képein keresztül.
6.Röppályás repülés: Rajzoljon egy repülési utat a képernyőn, a drón önállóan repül a megadott pályán, 2,4 GHz-es zavarásgátló technológia.
7.4 csatorna és 6 tengelyes giroszkóp: 4 csatorna, amelyek felemelkedő, ereszkedő, előre, hátra, bal és jobb repüléshez használhatók. 6 tengelyes giroszkóp a simább repüléshez és a kényelmesebb vezérléshez és működtetéshez.
8.Fénycsík kialakítás: Az egyedülálló fénycsík kialakítással, továbbfejlesztett LED-del, hideg fények jobbá teszik az éjszakai repülést, megvilágítják az éjszakai repülési pályát.
1 x RC Plane
1 x távirányító
1 x töltőkábel
1 x csavarhúzó
4 x védőkeret
4 x propeller
2 x használati útmutató
1 x tárolótáska
3 x testhez illő akkumulátor

Személyesen vagy Foxpost.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145960885

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn