12L prés (új)

19 900

Ft

Feladás dátuma:

ápr 15., 20:50
Szállítással is kérheted

Leírás

Az Arebos kézi gyümölcsprésével a gyümölcsök/zöldségek sok erőfeszítés nélkül préselhetők. Miután a darabok a gyümölcsmalomnak köszönhetően elérték az optimális méretet, a gyümölcsprés óvatosan préseli a gyümölcsöt és zöldséget.

Kis méretei ellenére nagy kapacitásának köszönhetően a gyümölcsprés professzionális felhasználásra, valamint magánháztartási gyümölcslé- és borkészítésre is használható.
Ezzel a kézi működtetésű fémorsóval a gyümölcsöt egy falap segítségével préskendőn préselik át. A mellékelt préskendőt úgy tervezték, hogy felfogja a préselésből származó gyümölcsöket, zöldségeket, fűszereket vagy gyógynövényeket. A lé az extra nagy nyomókosárból kifolyik az alatta lévő kifolyónyílással rendelkező gyűjtőtálcába. A gyümölcscentrifuga alapkerete is szilárdan a padlóra vagy egy munkalapra rögzíthető a még jobb tartás érdekében. A gyümölcscentrifuga kivehető fogantyúval, orsóval és talppal rendelkezik, és könnyen szállítható.
Könnyen használható napi tisztításhoz és karbantartáshoz, valamint tároláshoz. Ügyeljen arra, hogy tisztítás után szárítsa meg a felületet, és szellőző és száraz helyen tárolja.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147091251

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn