"POL Martin Kitűnő konyhája" csodás, nagy szakácskönyv, ajándéknak is

1 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Gasztronómia

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

"POL Martin Kitűnő konyhája" című nagy, 511 oldalas Szakácskönyve, minden recept fotóval, nagy része a készítés "fázisfotóival". Gyönyörű, tekintélyes kiadvány.
Kemény borítós, vastag lapos.

Mintegy 400 recept és több mint 850 színes fénykép.
Minden recept kalória és tápérték adatokkal .
1994-es kiadás, több mint 25 éves éves, de vadonatúj, hibátlan, szinte olvasatlan állapotban van. Gyűjteményben volt, nem használt. Eredeti papírborítóval.
Ajándéknak is nagyon szép kötet.

"Pillanatokon belül Önök megismerkednek azokkal a receptekkel, amelyek Pol Martin kulináris kutatásai eredményeként jöttek létre. Szenvedélyes világjáróként szeret betérni útmenti kis vendéglőkbe vagy híres éttermekbe, hogy megízlelje a helyi fogások sajátos varázsát. Úgy tartja, hogy semmi sem kelti fel jobban a képzeletet, mint az emberek, a tájak és a hangok. Ha eljutunk ahhoz a pillanathoz, amikor az ember úgy érzi, hogy már mindent ismer, ami megízlelhető, hirtelen felbukkan valami új, csodálatos ízkombináció.

Ez a könyv Pol Martin legújabb ételreceptjeit tartalmazza. Újra bemutatja tehetségét az ízletes és kitűnő ételek alkotásában, bizonyítja milyen könnyen lehet azokat elkészíteni. Főzési stílusa az egyszerű konyha. Kitűnő konyhája lépésről lépésre mutatja be miként lehet az egyik napon kisérletezni úgy, hogy másnap már otthonosan mozogva készítsük el az ételeket. Megtaláljuk benne nemcsak a kedvelt régi fogásokat, amilyen például a Paris Brest desszert, a klasszikus Marhahús burgundi módra vagy a Csirke borban, de kifejezetten e könyv számára készült varázslatos és sokszínű ételválasztékot, mint pl. a Tarisznyarák leves, Chart House csokoládétorta vagy az Oldalas whisky-s mártásban, hogy csak néhányat említsünk. Azokra gondolva, akik fontosnak tartjákaz egészséges táplálkozást, Pol Martin kibővítette receptjeit a tápérték adatokkal.

Az Önök rendelkezésére álló mintegy 400 recept és több mint 850 színes fénykép vizuális kalauzként is szolgál, segítségükkel ez a könyv nagyszerű ihletet adhat ahhoz, hogy a mindennapi konyhát Kitűnő konyhává változtassák."

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146255371

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn